Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 250 m2, Chocnějovice

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej rodinného domu, 250 m2, Chocnějovice

V exkluzivním zastoupení majitele bych Vám ráda nabídla ke koupi rodinný dům vhodný k trvalému bydlení, k rekreaci či jako skvělou investici za účelem pronájmu jednotlivých apartmánů a to v krásné lokalitě Českého Ráje v obci Drahotice. Charakter stavby odpovídá místní architektuře, rodinný dům je stylizován do podoby roubenky.
Vnější vzhled je pojat jako roubená stavba, s dřevěnými obklady fasád a štítů. Jedná se o novostavbu nízkoenergetického domu z roku 2021. Dům má výborné tepelně - izolační vlastnosti. Je zděný, má okna s trojskly a foukanou izolaci.

V přízemí domu se nachází předsíň s technickou místností, velký, otevřený obývací pokoj s dominantním krbem, kuchyní, jídelnou a samostatnou toaletou, dále pak pokoj s ložnicí, s terasou a vlastním sociálním zařízením.
V patře se nacházejí tři prostorné pokoje. Každý z pokojů má balkón a vlastní sociální zařízení. Uprostřed chodby v patře se nachází vetší technická místnost na uložení věcí.

Vytápění domu zajišťuje krb nebo podlahové topení. Nemovitost má vlastní ČOV a je částečně podsklepena. K domu náleží bazén se slanou vodou, dřevěná pergola s grilem a několik parkovacích stání hned u domu.
Nyní je dům primárně využíván na pronájem apartmánů. Za poslední dobu, je zde velká návštěvnost a apartmány jsou tak plně obsazeny po celý rok. Je zde i možnost odděleného ubytování pro správce, který se může starat o chod domu v průběhu pronájmu apartmánů.

Český ráj je ideálním regionem pro aktivní trávení volného času. K dispozici je síť pěších a cyklistických tras spojující zajímavá místa, která stojí za to navštívit. Tento region vybízí i k nádherným výletům do okolí, jako jsou Prachovské skály, zámek a Pivovar Svijany, Drábské Světničky, zámek Malý Rohozec, zřícenina hradu Valečov a jiné.
Veškerá občanská vybavenost se nachází v blízkém městě Mnichovo Hradiště, které je vzdálené cca 8 km.

Nenechte si ujít tuto nádhernou a jedinečnou nemovitost a domluvte si prohlídku ještě dnes.
Budu se na Vás moc těšit!
Číslo zakázky: 020-NP08283
Město: Chocnějovice
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 250 m2
Plocha pozemku: 1033 m2
Zastavěná plocha: 250 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Odpad: Čistička odpadních vod pro celý objekt
Plyn: Individuální
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jaroslava Vlková

Vlková Jaroslava


 
Tel. na makléře:
+420 720 758 840

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?