Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 381 m2, Čelákovice

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej rodinného domu, 381 m2, Čelákovice

Hledáte nový domov pro svoji rodinu a bydlení na dosah Prahy je pro vás ideálním řešením?
Máte představu o domě, který bude poskytovat rodině velkorysý prostor, každý zde najde své soukromí pro relaxaci i prostor pro práci?
Potřebujete velkou jídelnu k setkání s rodinou a přáteli a nadstandardně velký obývací pokoj?

Možná máme pro vás dům, který je nejen velkorysý svou podlahovou plochou, stojí uprostřed zahrady 799m2 a nachází se v jedné z nejhezčích lokalit Prahy-východ, v Čelákovicích.

Projděte si domem virtuálně metr po metru, nahlédněte do každé z jeho místností, na zahradu. Stačí kliknout na matterport a ocitnete se v domě, který může být vaším domovem, který si doladíte podle svých představ. Virtuální prohlídku najdete na prezentaci.

Dům je cihlovou stavbou s celkovou užitnou plochou 381m2, bazénem 28m2 a byl postaven před 25 lety. Stavba se nachází na rohové parcele 1068 m2 ve vilové čtvrti Čelákovic na velmi hezkém a klidném místě.
Nemovitost byla využívána pro jednu rodinu, ale rekonstrukcí 2. NP a vybudováním kuchyně z prostoru jedné z ložnic je bydlení možno využít jako dvougenerační.

Podlahová plocha přízemí je 157m2 byt + garáž 35,56m2, kotelna 3,44m2, celkem 196,2m2. V suterénu domu je kvalitní sklep s podlahovou plochou 11m2 přístupný schodištěm z jídelny.
V přízemí je prostorná a světlá kuchyň (12,72m2), jídelna (28,54m2), velkorysý obývací pokoj (39,47m2), sociální zázemí s WC, šatna, zádveří, chodby a dále 2 ložnice s koupelnou a WC.
Ve 2. podlaží domu najdete 3 ložnice se samostatnými vchody, 3 koupelny (sprcha a WC) s celkovou plochou 173,8m2, dále galerii 14,96m2 s výhledem do přízemí, ze které je přístup do pokojů a dále balkon 22,16m2, na který můžete vejít ze dvou velkých ložnic.

K relaxaci slouží na zahradě zpevněný prostor terasy s krbem, cca 30m2, která je přístupná francouzskými okny jak z jídelny, tak obývacího pokoje a dále venkovní krytý bazén.
Dům je v dobrém stavu, lze jej ihned užívat, ale nabízí se rekonstrukce vnitřních prostor, zejména podlahových ploch, dveří a další úpravy vzhledem k datu kolaudace a užívání.
Vytápění domu je plynovým kotlem, z části je topení umístěno v podlaze, z části je vytápění řešeno radiátory. Plynový kotel zajišťuje i ohřev vody. Dům je napojen na kanalizaci a vodovod.
Čelákovice jsou hezkým místem pro život, na dosah Prahy, obklopené krásnou Polabskou přírodou s možností jak sportovního, tak kulturního vyžití a veškerou občanskou vybaveností.

Virtuální prohlídka zde: https://my.matterport.com/show/?m=dvSLihdxNMf
Nemovitost si můžete prohlédnout virtuálně, projít celým domem než se rozhodnete přijít na prohlídku.

K možnosti prohlídky mne prosím kontaktujte.

Dům není zatížen hypotékou, volný k nastěhování ihned po prodeji.
Veškerý právní servis je součástí ceny, kupujícímu poskytneme i veškerou pomoc s financováním včetně konzultace vašich možností, a to bezplatně.
PENB je v přípravě, proto nyní udáváme "G".
Číslo zakázky: 205-NP10104
Město: Čelákovice
Ulice: P. Bezruče
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 381 m2
Plocha pozemku: 1068 m2
Zastavěná plocha: 241 m2
Plocha zahrady: 799 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: E
Garáž: Ano
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - plynové
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 11
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jitka Šalounová

Šalounová Jitka


 
Tel. na makléře:
+420 602 202 451

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?