Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Pronájem chaty / chalupy, 76 m2, Hradištko

9 500 czk / za měsíc

Pronájem chaty, 76 m2, Hradištko

Pronajmu chatu na okraji obce v klidné části nad soutokem Vltavy a Sázavy v obci Hradištko. Objekt je v zahradě obklopen vzrostlou zelení s přímým přístupem ze slepé ulice, která u chaty končí lesem.
Chata je podsklepena a má dvě nadzemní podlaží. V prvém podlaží je jídelna spojená s kuchyní, vstupem do sklepa a toaleta. V druhém podlaží jsou tři oddělené ložnice a společný pokoj. Na pozemku chaty je kůlna, sauna a skleník. Chata je na půdorysu zhruba 40m2 se zahradou o rozloze zhruba 1250m2.
Chata je zařízená původním nábytkem a je obyvatelná. Upozornění - chata není vhodná pro celoroční používání a je vedena jako rekreační objekt. Majitel je ochoten se domluvit na rekonstrukci dle potřeb nájemníka a to jak co se týká provedení, tak financí. Topení je lokální – kamna na tuhá paliva, v chatě je elektrický proud a voda. Kanalizace se řeší septikem. Zahrada je z polovina neoplocena, protože je sdílena se sousedem, který vlastní vedlejší chatu.
Místo je v krásné lokalitě na vršku, pod kterým se Sázava vlévá do Vltavy. Chata je přístupná autem nebo autobusem, dojezdnost z Prahy je do hodiny. Lokalita je ideálním cílem pro milovníky cyklistiky (trasy pro horské i silniční kolo), turistických výletů do okolí Povltaví (Svatojánské proudy, Štěchovice) a Posázaví (Posázavská stezka). Na své si přijdou i rybáři nebo golfisté.
Číslo zakázky: 059-NP07051
Město: Hradištko
Ulice: K Sekance
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 76 m2
Plocha pozemku: 38 m2
Zastavěná plocha: 38 m2
Plocha zahrady: 1250 m2
Typ nemovitosti: Chaty a rekreační objekty
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Dobrý
Garáž: Ne
Topení: Lokální - tuhá paliva
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Zdroj pro celý objekt
Odpad: Septik
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Milan Žák

Žák Milan


 
Tel. na makléře:
+420 724 624 524

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?