Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Pronájem bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 51 m2, Praha 9 - Letňany

20 000 czk / za měsíc
+ poplatky a elektr. energie

Pronájem bytu 2+kk, 48 m2, Praha

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu nový slunný částečně zařízený byt 2+kk o užitné ploše 48 m2 s balkónem 4,7 m2 a s garážovým stáním s komorou, situovaný ve 2. nadzemním podlaží v novostavbě menšího bytového domu z r. 2018 v Letňanech v Hlučkově ulici v projektu Letňanské zahrady nedaleko stanice metra v blízkosti rozsáhlého lesoparku Letňany s dráhami pro bruslení, běh, cyklistiku a dětskými hřišti.


Byt má moderní praktické a pohodlné dispoziční řešení: vstup vede do předsíně s šatnou s připraveným napojením pro pračku, z předsíně dále vedou samostatné vchody do obývacího pokoje s balkónem, do ložnice a do koupelny s WC. Prostor obývacího pokoje (22,70 m2) s novou kuchyňskou linkou vybavenou zabudovanými spotřebiči (varná deska, el. trouba, myčka nádobí, digestoř, chladnička s mrazničkou) je rozšířen o plochu balkónu (4,70 m2) vhodného k venkovnímu posezení či stolování. Ložnice (13,50 m2) je orientována na východ, koupelna je vybavena vanou, skříňkou pod umyvadlem, zrcadlem, topným žebříkem pro sušení ručníků a závěsným WC. Ve všech místnostech jsou osazena osvětlovací tělesa, připraveny kolejnice na záclony, v ložnice jsou na okně rolety, vstupní dveře jsou bezpečnostní.


Velkou výhodou nabízeného nového bytu je garážové stání v suterénu bytového domu s navazující komorou, k dispozici je i společná kočárkárna, kolárna a dětské hřiště u domu. Veškerá infrastruktura je dostupná v okolí, nedaleko je velké obchodní a zábavní centrum Letňany s hypermarketem, restauracemi, kavárnami, obchody, multikinem, plaveckým bazénem i dalšími sportovišti. Nejbližší zastávka autobusu MHD je vzdálená 400 m od domu, k stanici metra se 3 autobusovými linkami dostanete za 5 minut. Provoz bytu je úsporný, měsíční záloha za energie a služby činí jen 4.500,- Kč, odebranou elektřinu si hradí nájemce sám podle skutečné spotřeby. Byt je volný od 1.5.2024, rád vám jej předvedu při prohlídce, majitel preferuje dlouhodobý pronájem.
Číslo zakázky: 205-NP10155
Město: Praha 9 - Letňany
Ulice: Hlučkova
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 5
Celková plocha: 51 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ano
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Ústřední - dálkové
Doprava: MHD
Odpad: Kanalizace
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ano (5 m2)
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Lubomír Werner

Werner Lubomír


 
Tel. na makléře:
+420 602 657 499

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?