Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Pronájem bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 72 m2, Praha 8 - Troja

19 500 czk / za měsíc

Pronájem bytu 2+kk, 72 m2, Praha

V zastoupení majitele vám nabízím k dlouhodobému pronájmu slunný a prostorný byt 2+kk, 72,5 m2 (užitná plocha bytu 50,50 m2 + terasa 22 m2). Byt se nachází v 2.NP v domě s výtahem. K bytu náleží garážové stání v 1.PP a samostatný sklep.

Dispozice bytu: obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu, průchozí ložnice se vstupem na terasu, vstupní chodba, šatna s vestavěnými skříněmi, zrekonstruovaná koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a wc. Byt je vhodný pro jednu osobu, protože mezi kuchyní a ložnicí nejsou dveře.
Byt se nachází v moderním a klidném rezidenčním komplexu Troja – Velká Skála, který je obklopený zelení, hned vedle Botanické zahrady a nového Aquaparku Šutka.

Výborné dopravní spojení: 400 m od domu se nachází zastávka Čimický háj, kde pravidelně a v krátkých intervalech jezdí 5 autobusových linek na metro C Kobylisy a tramvajovou stanici, cesta autobusem trvá 4 minuty.
V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost - poliklinika Mazurská, supermarkety Lidl a Billa, pár kroků od domu prodejna řetězce Žabka, OC Krakov, pošta, škola, školka, hřiště, tenisové kurty, Aquacentrum Šutka, Trojský zámek, Botanická zahrada Troja, Zoologická zahrada, Čimický háj, Ďáblický les, Stromovka a cyklostezky podél Vltavy v docházkové vzdálenosti.

Nájemné 19.500 Kč/měsíčně, zálohy na služby 2.082 Kč/měsíčně, elektřina se převádí na nájemníka. Vratná kauce 39.000 Kč.
Provize RK ve výši jednoho nájmu + DPH

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat, nejlépe e-mailem.
Číslo zakázky: 205-NP09918
Město: Praha 8 - Troja
Ulice: K Haltýři
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 5
Celková plocha: 72 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Šárka Sabová

Sabová Šárka


 
Tel. na makléře:
+420 776 636 121

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?