Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Pronájem bytu 4+kk v osobním vlastnictví, 200 m2, Praha 10 - Pitkovice

34 000 czk / za měsíc
+ poplatky 9.000,- včetně elektřiny, neplatíte provizi RK

Pronájem bytu 4+kk, 200 m2, Praha

Zájemcům o pronájem s nároky na moderní bydlení nabízím částečně zařízený byt 4+kk s terasou, komorou, sklepem a dvěma parkovacími místy v novostavbě v pražských Pitkovicích.

Byt s vnitřní podlahovou plochou 116,5 m2 zahrnuje nadstandardně velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, tři neprůchozí ložnice, praktickou komoru, předsíň, hlavní koupelnu s vanou, koupelnu se sprchovým koutem a samostatnou toaletu. Příslušenstvím bytu je terasa o velikosti 81 m2, na kterou je vstup ze všech pokojů a sklep o velikosti 2,5 m2 v přízemí. Celková užitná plocha bytu je 200 m2. Na oknech v bytě jsou instalovány elektrické venkovní rolety, které umožňují úplné zatemnění.

Dispozičně je byt vhodný pro rodinu s dětmi nebo pár s požadavkem prostorného bydlení s pracovnou. V domě je k dispozici společná kočárkárna. K bytu patří dvě venkovní parkovací stání.

Pár minut od domu je autobusová zastávka s přímým spojením na metro C Háje nebo vlakové nádraží Uhříněves. Při jízdě autem oceníte pohodlné napojení na dálnici D1 nebo pražský okruh. Nákupy obstaráte v přilehlé obchodní zóně Průhonice- Čestlice, kde najdete mimo jiné aquapark se saunovým světem a fitness centrem. Přímo v Pitkovicích je státní mateřská školka, hezký park s rybníky a piknikovou plochou, ve kterém je možnost pořádat rodinné oslavy a také se zde pravidelně pořádají komunitní akce. Zacvičit si můžete na dvou workoutových hřištích kousek od domu a pro nejmenší jsou k dispozici čtyři dětská hřiště.

Měsíční nájemné je 34.000,- Kč + poplatky 9.000,- Kč včetně elektřiny. Jistota (vratná kauce) je 68.000,- Kč. Nájemce neplatí provizi RK.
Byt je volný ihned.
Těším se na viděnou na prohlídce!
Číslo zakázky: 205-NP09998
Město: Praha 10 - Pitkovice
Ulice: Chorošová
Dispozice: 4+kk
Číslo podlaží v domě: 4
Počet nadzemních podlaží objektu: 4
Celková plocha: 200 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Terasa: 81
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Lucie Březinová

Březinová Lucie


 
Tel. na makléře:
+420 737 329 615

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?