Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Pronájem bytu 3+kk v osobním vlastnictví, 55 m2, Brno

4 000 czk / za měsíc

Pronájem bytu 3+kk, 55 m2, Brno

V zastoupení majitelky nabízím k pronájmu sdílené bydlení pro studenty. Konkrétně se jedná o dvoulůžkový pokoj v zařízeném mezonetovém bytě 3+kk na ulici Tkalcovská přímo naproti supermarketu Albert.

Byt o celkové výměře cca 72 m² je světlý, vkusně zařízený a kompletně vybavený. Můžete zde využít sklokeramickou varnou desku, el. troubu, odsavač par, lednici, pračku, klimatizaci a WIFI. V rámci pronájmu můžete využít sklepních prostor.

Výhodou tohoto bytu ve 4.NP je orientace do klidného vnitrobloku a bezproblémové parkování díky velkému parkovišti Albert přímo u bytu (případně si můžete zařídit parkováni ve vnitrobloku). Dům je udržovaný, společné prostory domu jsou pravidelně uklízeny externí službou.

Zábrdovice jsou vyhledávanou lokalitu s výbornou dostupností do centra města Brna i na hlavní nádraží (cca 10 minut pěšky) a s veškerou občanskou vybaveností. Městská část nabízí potraviny, lékaře, veterinární kliniku, supermarket Albert přímo u bytu a mnoho dalšího. Nedaleké Mahenovo a Janáčkovo divadlo vybízí k divadelním zážitkům, jste tu za 4 minuty autem. MHD zastávka je vzdálena 200 metrů pěšky a jezdí tu přímý spoj do centra (tramvaj č. 2, 4 a 7). Volnočasové aktivity můžete trávit na nedalekém Svobodově náměstí, kde jsou obchody, restaurace, bary a kavárny.

Pronájem pokoje o výměře cca 10 m² je ideální pro dvě studentky nebo mladý pár a je připraven ihned k nastěhování. Pronájem na jednu osobu měsíčně je 4.000 Kč + 2.500 Kč poplatek za energie, jistota pro majitele je 6.500 Kč.

Pronajímatelka si vyhrazuje právo vybrat podnájemníka na základě svých kritérií.

Pokud Vás nabídka zaujala, tak se mi neváhejte ozvat.
Číslo zakázky: 268-NP02348
Město: Brno
Ulice: Tkalcovská
Dispozice: 3+kk
Číslo podlaží v domě: 4
Počet nadzemních podlaží objektu: 4
Celková plocha: 55 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Radek Malhocký

Malhocký Radek


 
Tel. na makléře:
+420 774 682 625

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?