Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví, 92 m2, Vítkovice

3 990 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 3+1, 92 m2, Vítkovice

Nabízím Vám exkluzivně ke koupi krásný byt s dispozicí 3+1, o celkové výměře necelých 92 m2. K bytu náleží podíl na pozemku vedle domu, kde je možno parkovat, případně si pozemek upravit dle vlastních představ – celková velikost vedlejšího pozemku je ca 800 m2. Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží cihlového domu. Byt je po částečné rekonstrukci z roku 2012, v udržovaném stavu, vhodný k další rekonstrukci. Z obývacího pokoje vedou točité schody do půdního pokoje.

Dispozičně je byt řešen jako 3+1. Koupelna je zděná, toaleta je umístěna v koupelně. Na podlaze v bytě je PVC, dlažba, koberec. Vytápění v bytě je pomocí kotle na tuhá paliva v obývacím pokoji, komín v pořádku a vyvložkován roku 2012. Ohřev teplé vody pomocí elektrického boileru, který je umístěn v koupelně. Dům čeká na jaře 2024 oprava společných prostor (omítky, hlavní vstupní dveře).

Výborná lokalita v klidu a krásné přírodě, kousek od lyžařského areálu Vítkovice s několika sjezdovkami, a také od Krkonošského národního parku. Dům je v podílovém spoluvlastnictví jednotlivých rodin žijících v domě. Financování je možné v hotovosti, případně hypotékou, ale jen se zástavou jiné nemovitosti. Tento byt není možné zatížit hypotékou/zástavou. Ukazatel energetické náročnosti: G* (PENB není k dispozici. Pokud bude dodán, bude údaj aktualizován).
Číslo zakázky: 205-NP10020
Město: Vítkovice
Dispozice: 3+1
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 92 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

David Viška

Viška David


 
Tel. na makléře:
+420 722 438 498

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?