Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví, 85 m2, Svitávka

5 390 000 czk / za nemovitost
včetně provize a realitního servisu

Prodej bytu 3+kk, 88 m2, Svitávka

Exkluzivně nabízíme moderní nadstandardní byt s dispozicí 3+kk, který je situovaný ve 4.NP zděného nízkoenergetického bytového domu s výtahem ve Svitávce u Boskovic.

Byt č. B 4.02 má užitnou plochu 85,85 m2, z toho podlahová plocha bytu je 76,58 m2, plocha jednoho balkonu je 5,48 m2 a druhého 3,79 m2. Byt se sestává z chodby, hlavní místnosti s kuchyňským, jídelním a obývacím koutem s výstupem na balkon, dvou neprůchozích pokojů z toho jeden má balkon, koupelny s vanou a umyvadlem, samostatného WC. Chodba poskytuje prostor pro vestavěné skříně. Orientace hlavních místností je na J. K bytu je k dispozici sklepní kóje v 1.NP.

V bytech jsou podlahy s vinylovou krytinou, vstupní dveře v požárně bezpečnostní třídě 3 s ocelovými zárubněmi, bezpečnostním kováním a kukátkem. Interiérové dveře obložkové, plné nebo prosklené, s kováním. Obklady a dlažby jsou velkoformátové. Umyvadla jsou keramická, závěsná, vana akrylátová. WC je keramické, závěsné. Koupelnové baterie jsou chromované.

Bytový dům je navržen s důrazem na energetickou úsporu, která dosahuje třídy B, tudíž se svými nízkými náklady na vytápění řadí do kategorie nízkoenergetických domů.

Bytový dům je vystavěn s důrazem na velký prostor a odpovídá aktuálním bytovým trendům. Nadstandardně velké podlahové plochy bytů, moderní řešení propojení obývacího, jídelního a kuchyňského koutu, příslušenství ke každému bytu (zahrádka, balkon nebo terasa), elektricky ovládané venkovní stínění oken, rekuperace a příprava pro klimatizaci. Okna a balkonové dveře jsou plastové s trojsklem. Byty jsou vytápěny podlahovým topením z domovní kotelny. Voda, elektřina a vytápění je u každého bytu s vlastním měřením. V domě jsou datové a kabelové rozvody pro příjem TV a internetu. Do bytu vede od hlavních dveří domovní telefon. Parkování je před domem na nově zbudovaných parkovacích místech na obecním pozemku.
Nabízený byt se nachází v bloku B, jež je aktuálně zcela dokončený a zkolaudovaný.
Prohlídkové dny jsou sudý týden ve středu, lichý týden v pátek, vždy od 10 do 17 h. Prohlídku je nutné si u makléře včas rezervovat.
Městys Svitávka nabízí kompl. obč. vybavenost: škola, školka, sportovní hala, zdravotní středisko, zubař, supermarket atd. Boskovice vzdálené 4 km nabízejí velký výběr obchodů a služeb, kulturu, vzdělání, sport, zájmové kroužky i turistiku. Ze Svitávky je velmi dobré vlakové spojení na trase Brno – Č. T. – Praha. Autem se lze po 1 km napojit na silnici R43 nebo na budoucí D43.

K nabídce je zpracovaná 3D prohlídka bytu. Fotografie jsou z nabízeného bytu.
Financování koupě bytu je zajištěno naším finančním partnerem.
Číslo zakázky: 020-NP06815
Město: Svitávka
Ulice: Školní
Dispozice: 3+kk
Číslo podlaží v domě: 3
Počet nadzemních podlaží objektu: 5
Celková plocha: 85 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Bezbariérový: Ano
Garáž: Ne
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Ústřední - dálkové
Doprava: Vlak, Silnice, Autobus
Voda: Rozvod studené a teplé vody
Odpad: Kanalizace
Občanská vybavenost: Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ano (10 m2)
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Zdeněk Podlezl

Podlezl Zdeněk


 
Tel. na makléře:
+420 608 134 358

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?