Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví, 60 m2, Říčany

5 800 000 czk / za nemovitost
cena včetně provize, právního servisu a všech poplatků

Prodej bytu 2+1, 60,5 m2, Říčany

Nabízíme k prodeji prostorný, prosluněný byt 2+1 s lodžií, s celkovou výměrou 60,5 m2. Nachází se v atraktivní lokalitě Říčan u Olivovny, v ulici U Olivovny. Byt je umístěn ve 3. nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu s výtahem. Byt je ve velmi dobrém stavu nevyžadující investici a nový majitelé se mohou hned po prodeji nastěhovat.

V bytě se nachází kuchyňská linka vybavena myčkou a sklokeramickou varnou deskou. Pokojová orientace na jih (obývací pokoj s lodžií a jeden další pokoj) zajišťuje příjemné denní světlo během celého dne. Kuchyň je orientována na sever. Z oken a lodžie se naskýtají krásné výhledy, které zpříjemní každodenní bydlení. K bytu náleží také sklepní kóje o velikosti 2 m2.

Říčany jsou ceněné pro svou kompletní občanskou vybavenost, včetně nemocnice, kina, restaurací, plaveckého bazénu, zimního stadionu, sportovních hal, hřiště, gymnázií a dalšího. Láká také krásnou přírodou s přírodními koupališti Jureček a Marvánek, stejně jako cyklostezkami. Zároveň je zde výborná dostupnost do centra Prahy, vlakem PID, autobusem nebo autem po D1.

Tento byt představuje ideální příležitost pro ty, kteří hledají komfortní bydlení v pěkné lokalitě s výbornou dostupností a občanskou vybaveností. Neváhejte nás kontaktovat pro domluvení prohlídky a staňte se novými majiteli tohoto skvělého bytu.
Číslo zakázky: 205-NP10148
Město: Říčany
Ulice: U Olivovny
Dispozice: 2+1
Číslo podlaží v domě: 3
Počet nadzemních podlaží objektu: 9
Celková plocha: 60 m2
Zastavěná plocha: 409 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ne
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ano (4.5 m2)
Sklep: 2
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jana Karlachová

Karlachová Jana


 
Tel. na makléře:
+420 606 792 574

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?