Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 4+kk v osobním vlastnictví, 98 m2, Praha 9 - Újezd nad Lesy

11 900 000 czk / za nemovitost
Cena zahrnuje též provizi realitní kanceláře i související právní servis vč. advokátní úschovy.

Prodej bytu 4+kk, 98 m2, Praha

Toužíte po novém domově se zahradou? A zároveň se jako městský člověk i trochu děsíte péče o celý dům? Pak právě pro vás máme řešení plné zeleně, prostoru, soukromí i bezpečí.
Na nové majitele už se totiž těší nádherný bezbariérový byt o dispozici 4+kk (98 m2) se zahradou (142 m2) a vlastní garáží (18 m2), který najdete v uzavřeném soukromém areálu v Újezdě nad Lesy.
Hovoříme-li o bezpečí, nejde jen o uzavřenost areálu, ale můžete na něj nahlížet i z hlediska finančního (schopnosti splácet) - nový vlastník totiž má možnost převzít hypotéční úvěr se sazbou dnes neuvěřitelných 3,14%!

Prodávaná jednotka nabízí kromě čtyř obytných místností i spoustu úložného prostoru v podobě dvou samostatných šaten. Dále jistě oceníte i dvě koupelny s WC: jednu hned u předsíně, tudíž patřící ke společenské části bytu, druhou - větší a s rohovou vanou - v soukromé zóně oddělené od zbytku bytu posuvnými dveřmi a sloužící výhradně domácím.
Z obývacího pokoje se dostanete i do relaxační zóny v podobě vzrostlé zahrady, kde si na terase můžete v klidu užívat zaslouženého odpočinku.
Posledním úložným prostorem je pak stáj pro vašeho plechového miláčka. Garáž příslušící k bytu máte tak jako vše ostatní příjemně při ruce - vjezd do ní je situován hned vedle vstupních dveří do domu a její boční vchod najdete přímo proti vstupu do jednotky.

Uzavřený areál s několika dalšími viladomy nabízí aktivní volnočasové vyžití dětem i dospělým - kromě dětského hřiště s posezením a místa na grilování máte i možnost v létě využívat společný bazén. Chcete-li trochu roztáhnout křídla, je tu pro vás k dispozici celý Klánovický les plný stezek pro pěší i cyklisty, spousta hřišť v okolí včetně újezdského pumptracku a skateparku.

Újezd nad Lesy vám nabízí kompletní občanskou vybavenost – v obci je škola, několik školek státních i soukromých, obchody, lékaři, banka, restaurace, cukrárny, vyhlášená galerie s kavárnou, fotbalový klub i tenisové hřiště.
Přestože jste zbaveni ruchu centra Prahy, máte jej na dosah. Vlakem z Klánovic nebo Běchovic jste v něm do 20 minut, za stejnou dobu vás autobus dopraví i na metro.

Zavolejte si o termín prohlídky, všechnu tu krásu vám rádi ukážeme naživo! První prohlídky proběhnou již 7.5.2024.

Spolupráce s realitními makléři je vítána a podporována.
Číslo zakázky: 205-NP10202
Město: Praha 9 - Újezd nad Lesy
Ulice: Domanovická
Dispozice: 4+kk
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 98 m2
Plocha zahrady: 142 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: C
Bezbariérový: Ano
Garáž: Ano
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Šoupal

Šoupal Petr


 
Tel. na makléře:
+420 771 218 788

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?