Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 92 m2, Praha 9 - Letňany

9 499 000 czk / za nemovitost
Cena k jednání

Prodej bytu 2+kk, 92.2 m2, Praha

Na prodej zbrusu nový byt 2+kk v čerstvě zkolaudované novostavbě v projektu Viladomy Letňany!

Bytová jednotka se nachází ve 3. nadzemním podlaží (2. patro) a je v domě orientovaná na klidnou stranu. Vnitřní plocha bytu je 62,3 m2 + lodžie podél obou místností o velikosti 24,2 m2. K bytu náleží velký sklep (5,7 m2). V ceně je také parkovací stání v prostorném podzemním parkingu.
Dispozice bytu je 2+kk + technická komora. V koupelně je sprchový kout.

Vybavení bytu:
Bezpečnostní vstupní požární dveře NEXT, interiérové dveře klasické a pouzdrové SAPELI, dlažba a sanita ProCeram, odolná vinylová podlaha PERGO, mrazuvzdorná keramická dlažba na lodžii, plastová okna s hliníkovými předokenními roletami PROALU s možností automatického nastavení, autonomní opticko-kouřový hlásič v předsíni, datové a TV rozvody do obou pokojů, příprava na kuchyňskou linku (k dispozici zpracovaný projekt), na lodžii vyvedená voda pro případnou snazší zálivku rostlin.

Lokalita:
V blízkosti projektu Viladomy Letňany se nachází oblíbený Lesopark Letňany, který je místními vyhledávaný pro mnoho možností aktivního odpočinku – 36 hektarů přírody pro procházky, běh, inline bruslení nebo kolo na nových singletrailových stezkách. V nedalekém obchodně-zábavním centru Letňany najdeme více než 180 obchodů, restaurace a kavárny, multikino s dvanácti sály, aquacentrum s plaveckým bazeném i tobogánem, multifunkční sportovní BB arénu (badminton, tenis, šerm, florbal a jiné), Ice arénu s hokejovými halami, fitness, saunu, solárium... Dále je zde Surf aréna se surfařským simulátorem a Hurricane factory s jediným větrným tunelem v ČR. V docházkové vzdálenosti je kompletní občanská vybavenost včetně zdravotnických zařízení.

Doprava:
Zastávka autobusu Staré Letňany je vzdálena pouhé 3 minuty chůze, odkud je to jen 5 minut na metro C – Letňany. Z Letňan je rychlé napojení na Pražský okruh a dálnice D8, D10 a D11.

Využijte možnost detailní virtuální prohlídky bytu a lodžie. Ráda vás uvítám i na osobní prohlídce.
Číslo zakázky: 262-NP00387
Město: Praha 9 - Letňany
Ulice: Pavla Beneše
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 3
Počet nadzemních podlaží objektu: 5
Celková plocha: 92 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Novostavba
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ano
Balkón: Ne
Lodžie: Ano (24.2 m2)
Sklep: 5.7
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Zuzana Vránová

Vránová Zuzana


 
Tel. na makléře:
+420 736 482 868

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?