Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 1+kk v osobním vlastnictví, 42 m2, Praha 9 - Střížkov

6 250 000 czk / za nemovitost
Kupující neplatí provizi RK, cena je vč. provize RK a právního servisu.

Prodej bytu 1+kk, 42 m2, Praha

Exkluzivní prodej skvěle dispozičně řešeného bytu 1 + kk v osobním vlastnictví, o celkové užitné ploše 42,50 m2 evidované katastrálním úřadem, s vnitřním parkovacím stáním, zděným sklepem a lodžií se západní orientací, který se nachází v 1. NP (zvýšené přízemí) ze 7. NP novostavby (15 let) žádaného projektu Rezidence Prosek Park, v ulici Zakšínská, lokalita Střížkov, pouhých 7 minut chůze od metra C Střížkov.

Byt má nadstandardně prostorný a výborně dispozičně řešený obývací pokoj se vstupem na lodžii, jehož součástí je i oddělený prostor pro dvojlůžko a kuchyňský kout, kuchyňská linka obsahuje v základu sklokeramickou desku, digestoř a nerezový dřez. Dále předsíň s vestavěnou šatní skříní a dostatkem úložného prostoru, koupelnu s vanou, umyvadlem, WC a prostorem pro pračku.

Byt má velká plastová okna a francouzské okno se stínícími žaluziemi, zajišťující dostatek denního světla, na podlahách koberec a dlažbu. V domě je výtah, centrální vytápění a ohřev teplé vody. K bytu dále náleží prostorné vnitřní parkovací stání a zděný sklep.

V docházkové vzdálenosti 7 min. je stanice metra C Střížkov, případně 2 minuty autobusem, jehož zastávka je nedaleko od domu, s výbornou dostupností centra Prahy, a také Poliklinika Prosek, pekárna, restaurace, park Přátelství. V lehce dojezdové vzdálenosti pak Kaufland, pošta, obchody a služby v NC Prosek. Výhodné také může být přímé autobusové spojení k areálu Fakultní nemocnice Bulovka.

Byt je volný a je ideální jako startovací bydlení pro mladé, k prožití klidného důchodu, nebo jako výhodná investice k následnému pronájmu. Měsíční zálohové poplatky ve výši 3.594,- Kč, plus vlastní spotřeba elektřiny v bytě.
Číslo zakázky: 205-NP09835
Město: Praha 9 - Střížkov
Ulice: Zakšínská
Dispozice: 1+kk
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 8
Celková plocha: 42 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ano
Telekomunikace: Telefon
Topení: Ústřední - dálkové
Doprava: MHD
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Občanská vybavenost: Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ne
Lodžie: Ano (2 m2)
Sklep: 2
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Veselý

Veselý Petr


 
Tel. na makléře:
+420 733 678 220

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?