Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 1+kk v osobním vlastnictví, 45 m2, Praha 9 - Letňany

5 995 000 czk / za nemovitost
Kupující neplatí provizi RK, cena je vč. provize RK a právního servisu

Prodej bytu 1+kk, 45 m2, Praha

Exkluzivní prodej světlého a slunného bytu 1 + kk v osobním vlastnictví, o celkové užitné ploše 45 m2, podlahové ploše 42 m2, s balkonem 3 m2 s jižní orientací, který se nachází ve 3. NP/7. NP novostavby žádaného projektu Rezidence Veselská, v ulici Škrábkových, Letňany.

Byt má nadstandardně prostorný obývací pokoj 29,80 m2 s kuchyňským koutem a vstupem na balkon 3 m2, předsíň 6,70 m2 s vestavěnou šatní skříní, koupelnu 4,30 m2 se sprchovým koutem, umyvadlem, WC a prostorem pro pračku. Kuchyňská linka obsahuje horkovzdušnou troubu a sklokeramickou desku zn. Candy, digestoř a mikrovlnnou troubu.

Byt má speciální bezpečnostní vchodové dveře, plastové francouzské a běžné okno se stínícími žaluziemi, na podlahách laminátovou plovoucí podlahu a dlažbu. K bytu nepatří sklep ani parkovací stání. V případě potřeby, jsou volná parkovací místa před domem a za ochrannou zdí. V domě je výtah, centrální vytápění a ohřev teplé vody, v suterénu bezpečná kočárkárna.

V docházkové vzdálenosti 1 min. je autobusová zastávka Avia Letňany, linkami 195 a 158 pouhých 5 minut na metro C Letňany. V okolí je kompletní občanská vybavenost – NC Letňany, obchody Tesco, Albert, Lidl, Globus, a dále například plavecký bazén, bruslařská dráha, cyklotrasa a terénní stezka Singltrail Letňany.

Byt je ideální jako startovací bydlení pro mladé, k prožití klidného důchodu, i jako výhodná investice k následnému pronájmu. V případě zakoupení pro investici, můžete převzít stávajícího solidního nájemce s nájemným ve výši 14.000,- Kč plus zálohové poplatky. V případě vlastního bydlení je domluveno vystěhování v potřebném termínu. Měsíční zálohové poplatky ve výši 3.200,- Kč, plus vlastní spotřeba elektřiny v bytě.
Číslo zakázky: 205-NP09676
Město: Praha 9 - Letňany
Ulice: Škrábkových
Dispozice: 1+kk
Číslo podlaží v domě: 3
Počet nadzemních podlaží objektu: 7
Celková plocha: 45 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Ústřední - dálkové
Doprava: MHD
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ano (3 m2)
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Veselý

Veselý Petr


 
Tel. na makléře:
+420 733 678 220

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?