Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 2+kk v družstevním vlastnictví, 57 m2, Praha 7 - Holešovice

6 250 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 2+kk, 57 m2, Praha

Světlý byt o dispozici 2+kk (57 m2) se sklepem (5 m2) na zajímavé adrese Prahy 7 - Holešovic, přímo na hranici nově vznikající čtvrti Holešovice- Bubny Zátory.
Byt je ve stavu před rekonstrukcí, nachází se v 5 NP skvěle udržovaného domu s výtahem. Dispozici bytu lze variabilně upravit dle preferencí a potřeb nového majitele, vizualizace znázorňuje řešení o dispozici 2+kk.
Prostorný obývací pokoj s velkým oknem nabízí otevřený výhled na panorama Holešovic a svahy trojské vinice. Velká vstupní chodba, samostatná toaleta, komora, ložnice, obývací pokoj a prostorná koupelna s oknem. Zachovalé původní prvky- původní dvěře, teraco ve vstupní hale. Nová špaletová okna v celém bytě. Byt je velmi klidný, stejně tak jako celý dům.
Velkou výhodou je možnost využívat společnou velkou zahradu se zelení a posezením. K bytu patří nadstandardně velký sklep o výměře 5 m2 v suterénu domu. Družstevní vlastnictví se splacenou anuitou, nízké měsíční náklady.
V místě je veškerá občanská vybavenost, Metro Nadraží Holešovice, tram. zastávka i vlakové nádraží 2 minuty chůze od domu, obchody, restaurace, školy, školky v bezprostřední blízkosti.
Holešovice- Bubny Zátory je nově vznikající moderní čtvrt propojující Holešovice a Letnou. Plán zahhrnuje centralní park o rozloze 6 hektarů, obytné domy, či budovu nové Vltavské filharmonie.
Byt pro zájemce hledajícího vzdušné a světlé bydlení v srdci Holešovic. Zajímavá investiční příležitost s ohledem na budoucnost místa. Pro více informací či prohlídku nemovitosti mne neváhejte kontaktovat na barbora.bruzkova@re-max.cz
Číslo zakázky: 218-NP05083
Město: Praha 7 - Holešovice
Ulice: Železničářů
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 5
Počet nadzemních podlaží objektu: 6
Celková plocha: 57 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Vlastnictví: Družstevní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Barbora Brůžková

Brůžková Barbora


 
Tel. na makléře:
+420 731 474 546

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?