Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví, 83 m2, Praha 5 - Zličín

9 990 000 czk / za nemovitost
včetně provize a právního servisu

Prodej bytu 3+kk, 83,3 m2, Praha

Nabízíme Vám ke koupi velmi prostorný a dispozičně dobře řešený byt v 5. NP bytového domu zkolaudovaného v roce 2012. K bytu také náleží 2 lodžie, uzamykatelné garážové stání u výtahu a sklep.

Celková užitná plocha je 94 m2. Byt má podlahovou plochu 83,3 m2 (započítává se i sklep o velikosti 3,1 m2) + 2 lodžie o rozměrech 5,7 m2 + 5,0 m2.

Svou dispozicí je vhodný pro rodiny s dětmi případně na prostor náročné jedince/páry. Nabízí dostatek úložného prostoru ve vestavěných skříních na chodbě a velké šatní skříni v ložnici. Součástí bytu je také komora. Byt dále disponuje velkorysou koupelnou s hlubokou vanou a toaletou a pak také další samostatnou oddělenou toaletou.

Hlavní obytná část kuchyň s obývacím pokojem jsou orientovány na východ a je z ní vstup na lodžií, která poskytuje dostatek místa na posezení s přáteli třeba při grilování. Rodiče menších dětí ocení výhled z obývacího pokoje přímo na hřiště u domu v klidném vnitrobloku.

Na západní stranu je umístěna ložnice, která disponuje akustickou izolací stěny pro nerušený spánek. Na západ je směrován i další pokoj, který může sloužit jako dětský pokoj případně pracovna, ze kterého je vstup na druhou lodžii.

V bytě i v garáži je navíc instalován zabezpečovací systém.

Byt se prodává včetně vybavení a skříní na míru.

Lokalita má bohatou občanskou vybavenost. Přímo v bytovém bloku je denně otevřený obchod se smíšeným zbožím. Do 15 minut chůze se dostanete do obchodního centra Metropole Zličín a do 7 minut autem je Homepark Zličín, Globus, IKEA a Decathlon. Rodiče malých dětí ocení spoustu dětských hřišť v okolí, park Prameniště, vyhlášenou anglicko-českou školku Bublinky či základní školu.

Velkou výhodou lokality je také výborné dopravní napojení, ať už na Pražský okruh, Rozvadovskou spojku nebo veřejnou dopravu. Nejbližší zastávka autobusu je 5 minut chůze. Zastávka metra Zličín i autobusové nádraží Zličín je do 15 minut chůze.

Budu se těšit na naše setkání.
Číslo zakázky: 205-NP09678
Město: Praha 5 - Zličín
Ulice: Milotická
Dispozice: 3+kk
Číslo podlaží v domě: 5
Počet nadzemních podlaží objektu: 6
Celková plocha: 83 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: D
Garáž: Ano
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - plynové
Doprava: Dálnice, MHD, Autobus
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ano (10.7 m2)
Sklep: 3.1
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Veronika Cahová

Cahová Veronika


 
Tel. na makléře:
+420 601 338 379

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?