Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 60 m2, Praha 5 - Stodůlky

6 750 000 czk / za nemovitost
Kupující neplatí provizi RK, cena je vč. provize RK a právního servisu.

Prodej bytu 2+kk, 60 m2, Praha

Exkluzivní prodej výborně dispozičně řešeného bytu 2+kk s východní orientací v OV, o celkové užitné ploše 59,90 m2 s příslušenstvím evidované katastrálním úřadem na základě prohlášení vlastníka, bytové ploše 52,20 m2 vč. lodžie 4,40 m2, který se nachází ve 3. NP z 5. NP žádané novostavby obytného souboru ŘEPORYJE – NAD ÚDOLÍM společnosti CENTRAL GROUP z roku 2011, v ul. Radouňova, lokalita Řeporyje – Stodůlky Jih, v sousedství NC MAKRO Cash & Carry, pouhé 2 minuty autobusem na metro B Stodůlky.

Byt má obývací pokoj 26 m2 se vstupem na lodžii 4,40 m2 a kompletně zařízený kuchyňský kout s oknem, které skvěle zajišťuje nejen dostatek denního světla, ale také běžné odvětrání pachů z kuchyně. Kuchyňská linka obsahuje sklokeramickou varnou desku a digestoř s filtry zn. Electrolux, nerezový dřez s vodovodní baterií a odkládací plochou, menší vestavěnou myčku na nádobí, samostatně stojící kombinovanou chladničku s mrazákem a vestavěnou horkovzdušnou troubu zn. Electrolux. Dále ložnici 12,60 m2 se samostatným vstupem na lodžii, koupelnu 5,29 m2 s vanou, umyvadlem, závěsným WC, prostorem pro pračku a tepelným žebříkem. Předsíň 8,40 m2 s vestavěnou šatní skříní poskytující dostatek úložného prostoru.

Byt má plastová okna a 2 francouzská okna se stínícími žaluziemi, na podlahách plovoucí podlahu a dlažbu. K bytu patří vnitřní parkovací stání umístěné v 1. PP a vynikající zděný sklep o výměře 7,70 m2, který je přímo u parkovacího stání. V domě je výtah, centrální vytápění a ohřev teplé vody.

V docházkové vzdálenosti je stanice BUS se spojením do 2 minut na metro B Stodůlky. Autem pak na výpadovky směr Plzeň, Brno a Karlovy Vary. V okolí je kompletní občanská vybavenost s obchody a službami.

Byt je ideální jako startovací bydlení pro mladé, k prožití klidného stáří, nebo jako výhodná investice k následnému pronájmu. Měsíční zálohové poplatky SVJ, spotřeba elektřiny v bytě a PENB budou doplněny.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Číslo zakázky: 205-NP10143
Město: Praha 5 - Stodůlky
Ulice: Radouňova
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 3
Počet nadzemních podlaží objektu: 5
Celková plocha: 60 m2
Zastavěná plocha: 808 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Bezbariérový: Ano
Garáž: Ano
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Ústřední - dálkové
Doprava: MHD
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ano (4 m2)
Sklep: 8
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Veselý

Veselý Petr


 
Tel. na makléře:
+420 733 678 220

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?