Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 1+kk v osobním vlastnictví, 27 m2, Praha 5 - Stodůlky

5 250 000 czk / za nemovitost
Včetně provize RK.

Prodej bytu 1+kk, 27 m2, Praha

Exkluzivní byt 1+kk o celkové ploše 27,3 m², s balkonem 6,7 m² a sklepem 3,1 m², umístěný ve 3. NP moderního šestipodlažního domu s výtahem. Tento zcela nový byt je součástí prestižního projektu Arcus City, který se nachází v atraktivní rezidenční čtvrti Stodůlky. Projekt je oceněn jako realitní projekt roku 2022 a nabízí moderní evropské bydlení v krásném prostředí.

Lokalita:
Arcus City, na pomezí Stodůlek a Řeporyjí, poskytuje nejen klidné a příjemné bydlení, ale také výbornou dopravní dostupnost díky umístění autobusové zastávky přímo v srdci projektu. Autobusy ze zastávky na náměstí v Arcus City vás dovezou za minutu k metru stanice Stodůlky či Luka. Autem se dostanete do centra nebo na letiště Václava Havla za 15 minut. Připojení k pěší cestě a cyklostezce podél Řepory zajišťuje snadný přístup k okolním oblastem a centru Prahy.

Byt:
K dispozici je vstupní chodba, prostorná koupelna se sprchovým koutem a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Pozor, kuchyňská linka není součástí prodeje. Byt vyniká dubovou podlahou, velkoformátovými okny s izolačními skly a přípravou na předokenní žaluzie, což zajišťuje nadstandardní komfort bydlení.

Vybavení:
Nadčasové vybavení zahrnuje dubovou podlahu, elegantní dveře a moderně řešenou koupelnu s velkoformátovými obklady a keramickou dlažbou, což dodává interiéru jedinečný charakter.

Komunita a zázemí:
Projekt Arcus City klade důraz na vytvoření domácího prostředí s bohatým komunitním životem. Součástí je náměstí s výškovým objektem, který nabízí obchody, sportovní vyžití a prostor pro restauraci.

Tento nový byt v projektu Arcus City představuje nejen skvělou příležitost pro komfortní bydlení v jedné z nejžádanějších lokalit Prahy, ale také jako bezpečnou investici s výhledem na dlouhodobě stabilní výnos. Nenechte si ujít možnost být součástí této jedinečné komunity a užít si vše, co moderní bydlení v Arcus City nabízí.

Osobní vlastnictví, lze financovat hypotékou. Ukazatel energetické náročnosti: B.
Číslo zakázky: 205-NP10175
Město: Praha 5 - Stodůlky
Ulice: Hasilova
Dispozice: 1+kk
Číslo podlaží v domě: 3
Počet nadzemních podlaží objektu: 6
Celková plocha: 27 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Topení: Ústřední - dálkové
Doprava: Dálnice, Silnice, MHD
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ano (6 m2)
Lodžie: Ne
Sklep: 3
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

David Majer

Majer David


 
Tel. na makléře:
+420 730 542 484

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?