Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 3+1 v družstevním vlastnictví, 71 m2, Praha 10 - Záběhlice

6 195 000 czk / za nemovitost
včetně provize a právního servisu

Prodej bytu 3+1, 71 m2, Praha

Dovoluji si Vám nabídnout prostorný, světlý a čistý byt v panelovém domě s výtahem o dispozici 3+1 v ulici Topolová, Praha 10 - Zahradní město.

Hledáte- li byt v klidném prostředí plném zeleně a zároveň s velmi dobrou dopravní dostupností do centra města a na pražský okruh - možná je tato nabídka pro Vás ta pravá. Lokalita má výbornou občanskou vybavenost. V pěší dostupnosti jsou 2 nákupní centra, poliklinika, lékárna, několik mateřských školek, základní i vyšší odborná škola, několik dětských hřišť, posiloven, či restaurací a kaváren. V blízkosti jsou i tenisové kurty či solná jeskyně. Domy jsou zde postavené od sebe ve větší vzdálenosti, než je běžné a tak Vás bude těšit výhled z kuchyně do vnitrobloku s parkem a dětským hřištěm. Před domem je autobusová zastávka s napojením na tramvaje a metro.

Byt je v původním, pečlivě udržovaném stavu. Má praktickou dispozici. Ze vstupní chodby je vstup do samostatné kuchyně a dvou dalších pokojů - ložnice ( 16,76 m2) a obývacího pokoje ( 18,67 m2). Třetí pokoj je menší ( 13,91 m2) a vstupuje se do něj z kuchyně, nebo z obýváku. Celková plocha bytu je 71,3 m2 včetně lodžie ( cca 2,5 m2) a sklepa ( cca 1 m2). Orientace bytu je východo- západní.

Okna jsou plastová, na podlahách v pokojích jsou dřevěné parkety. V předsíni, kuchyni a koupelně je dlažba nebo pvc. Lodžie má novou keramickou dlažbu a je zasklená. Bytové jádro je původní, koupelna s novou vanou je obložená dlažbou. Kuchyňská linka je zánovní, z roku 2022.

Zálohy na služby jsou 4 134 Kč/ měs. včetně fondu oprav (1039 Kč). Byt je v družstevním vlastnictví ( BD Cíl), anuita je zcela splacená. O převodu do osobního vlastnictví zatím nebylo rozhodnuto.

Více informací a termín prohlídky ráda poskytnu telefonicky nebo emailem.
Číslo zakázky: 205-NP10088
Město: Praha 10 - Záběhlice
Ulice: Topolová
Dispozice: 3+1
Číslo podlaží v domě: 3
Počet nadzemních podlaží objektu: 7
Celková plocha: 71 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Družstevní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Doprava: MHD
Balkón: Ne
Lodžie: Ano (3 m2)
Sklep: 2
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Gabriela Červeňáková

Červeňáková Gabriela


 
Tel. na makléře:
+420 608 901 849

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?