Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 52 m2, Pohořelice

5 190 000 czk / za nemovitost
provizi naši RK nehradíte, cena včetně poplatků advokátní kanceláře.

Prodej bytu 2+kk, 52 m2, Pohořelice

Novostavba bytu 2+kk v centru města.

Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+kk a podlahové ploše 52 m2. Nachází se v novostavbě bytového domu o 8. bytových jednotkách, postaveného v centru města Pohořelice. Sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, samostatným WC a koupelnou se sprchovým koutem.
Poloha bytu je situována ve 2. podlaží 3-podlažní cihlové budovy. Byt nabízí kvalitní stavební materiály a vybavení na velmi dobré úrovni. Protože vytápění bytu zajišťuje teplovodní podlahové topení s elektrickým kotlem zn. Protherm, byly na podlahy použity rigidní vinylové dílce, které se díky vysokému obsahu mletého vápence vyznačují větší tuhostí jádra podlahy, jsou rozměrově stabilnější a výborně vedou a udržují teplo. Okna jsou plastová zn. Salamander s trojskly a vstupní bezpečnostní dveře zn. Kwarc. Ohřev TUV je řešen elektrickým bojlerem zn. Ariston. Byt je orientován jiho-východně, což zajišťuje dostatek slunce. K dispozici je moderní kuchyně s kvalitními spotřebiči a elegantní koupelna se sprchovým koutem z příjemných materiálů. K bytu bude patřit užívací právo na jedno parkovací stání, které bude vymezeno pod okny v ulici a dále užívací právo na jednu skladovou kóji.

Oceníte také výhodnou polohu bytového domu v centru města s širokou občanskou vybaveností, včetně škol, školek, samoobsluhy, lékařského střediska, restaurací a autobusové zastávky, vše na dosah ruky, což zajišťuje pohodlný životní styl pro nového majitele. A i když jste ve středu města máte přírodu na dosah.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří ocení kvalitní zpracování na každém kroku. Kromě toho je budova energeticky úsporná v klasifikační třídě "B", což zaručuje nižší provozní náklady a ekologický přístup k bydlení. Byt je vhodný i jako investice, protože v obci je o nájmy bytů velký zájem.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat a rezervovat si čas prohlídky.
Číslo zakázky: 077-NP06143
Město: Pohořelice
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 52 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Novostavba
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: podlahové
Doprava: Dálnice, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jaroslav Pípa

Pípa Jaroslav


 
Tel. na makléře:
+420 778 810 629

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?