Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví, 75 m2, New York

1 250 000 usd / za nemovitost

Prodej bytu 2+1, 75 m2, New York

Vítejte v Metropolitan Tower. Přinášíme Vám nevšední nabídku prostorného bytu o velikosti 75m2 a dispozičním řešením2+1. Byt se nachází ve 46. patře s jižní a západní orientací, díky čemuž nabízí nádherný výhled na okolní městskou kulisu.

V bytě se nachází samostatná kuchyně s žulovou deskou, vybavená moderními spotřebiči, prostorná mramorová koupelna s luxusní vanou Jacuzzi, samostatná toaleta s umyvadlem pro hosty, šatna a vestavné skříně jsou jen některé z mnoha exkluzivních vymožeností, které tento byt nabízí.

Budova Metropolitan Tower je plná výjimečných výhod, jako jsou 24hodinové full-service vrátný a concierge, soukromý jídelní klub, společné venkovní prostory, moderní soukromý klub zdraví s vyhřívaným bazénem, saunou, parními lázněmi a masážemi. K tomu všemu zahrnuje i čistírnu, prádelnu, úschovnu kol a nepřetržitě hlídané parkoviště.

Nemovitost se nachází v nejlepší lokalitě na slavné 57. ulici v západní části města, v sousedství slavných institucí jako jsou Russian Tea Room a Carnegie Hall. Centrální poloha tohoto bytu je ideální pro vychutnání všeho, co New York nabízí, včetně Central Parku, 5th avenue, Columbus circle, luxusních obchodů, skvělých restaurací a salonků.

Tento byt v Metropolitan Tower je nádherným příkladem, jak lze žít pravý newyorský životní styl. Ať už jste milovníkem městského života nebo hledáte klidné útočiště v centru města, tento byt Vám poskytne veškeré luxusní pohodlí, které potřebujete. Neomezujte se a přijďte si tento byt prohlédnout osobně!
Číslo zakázky: 020-NP07114
Město: New York
Ulice: West 57th Street
Dispozice: 2+1
Číslo podlaží v domě: 46
Počet nadzemních podlaží objektu: 76
Celková plocha: 75 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Skeletová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - dálkové
Doprava: Silnice, MHD, Autobus
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Daniel Skružný

Skružný Daniel


 
Tel. na makléře:
+420 604 999 909

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?