Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví, 61 m2, Kralupy nad Vltavou

5 200 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 3+kk, 61 m2, Kralupy nad Vltavou

Nabízíme k prodeji byt v prvním patře novostavby, ve městě Kralupy nad Vltavou - Lobeč o dispozici 3kk, podlahové ploše 61 m2 a terase 34 m2. V rámci prodeje není zahrnuta garáž v přízemí domu, která však může být zájemci přednostně nabídnuta k odkupu zvláště.
Byt zaujme moderními materiály a technologickými postupy - je vybaven podlahovým topením pro vstupní chodbu, koupelnu i pokoje zvlášť, je tak možné aktivně regulovat tepelné pohodlí, ale i náklady bytu. Zpětné získávání tepla při větrání zajišťuje rekuperační jednotka, která přebírá teplo z odváděného vzduchu, a tak minimalizuje tepelné ztráty. Byt je permanentně příjemně větrán, ale díky rekuperaci větráním téměř neuniká teplo. V bytě na nového majitele čeká nová prostorná kuchyně vybavená vestavěnou myčkou, vestavěnou troubou, sklokeramickou deskou, mikrovlnou troubou, lednicí a mrazákem, v přípravě je samozřejmě i digestoř. V současné době majitel domu připravuje stavbu fotovoltaické střešní elektrárny, která po dokončení připadne novým majitelům bytů v domě, dle jejich podílů. Plánovaný je odprodej energie, který zajistí významnou úsporu pro všechny domácnosti tohoto bytového domu.

Hledáte-li bydlení pro Vaší rodinu, jako startovací byt pro pár či kupujete-li na investici, tento nový a moderní byt bude skvělou a nadstandardní volbou.
Do centra Kralup je to 1,5 km, autobusová zastávka je vzdálena 200 metrů - tedy jste ve městě coby dup. Do Prahy je to vlakem krásných 30 min - můžete vystoupit na Holešovicích nebo o pět minut dále, na Masaryčce.

Pokud vás byt zaujal, ozvěte se, rádi domluvíme prohlídku, případně probereme i možnosti financování.
Číslo zakázky: 061-NP02521
Město: Kralupy nad Vltavou
Ulice: Dobrovského
Dispozice: 3+kk
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 61 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Terasa: 30
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Jelínek

Jelínek Petr


 
Tel. na makléře:
+420 604 859 236

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?