Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 47 m2, Kořenov

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej bytu 2+kk, 47 m2, Kořenov

Výhradně Vám představujeme byt v osobním vlastnictví pro letní i zimní rekreaci či trvalé bydlení s nízkými náklady na provoz na horách o velikosti 2+kk/47,6m2 ve 2. NP domu z 3 NP bez výtahu. Byt je po kompletní rekonstrukci z roku 2021 (koupelny, podlahy, stěny, okna – dvojskla, elektřina). Okna bytu jsou plastová a orientovaný na jihovýchod. Byt se nachází v Kořenově v její části tzv. Dolním Kořenově. Dům se sestává z 18 bytových jednotek, kde je v každém patře po šesti bytech. V domě proběhla rekonstrukce chodby a schodiště, cihlový zděný dům je z roku cca 1930, rekonstrukcí již prošlo: (nová střecha, nová plastová okna, nové podlahy, izolace-podříznutí domu, sítě, nová přední fasáda). V bytě je vytápění přes el. konvektory zn. SOLIUS II., voda je obecní, kanalizace obecní, ohřev vody je přes el. boiler.

Součástí bytu je nová kuchyňská linka se spotřebiči (lednice zn. ZANUSSI, trouba, sklokeramická deska), patrová postel, stůl, židle, skříně atd., vše je v ceně bytu. Nová koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC, el. žebřinové topení, dlažba. Obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, vše útulně a nově zařízeno. Pokoj na spaní má na míru postavenou postel a jednu postel pod ní – počet míst na spaní až šest 2-2-2. Parkovací stání je před domem na společném pozemku, co je k domu. V domě není žádná místnost na lyže ani sklepy.

Dům je v klidné lokalitě cca 2 km od centra Kořenova, kousek od silnice směr Harrachov 5 km, zastávka autobusu Praha-Černý most-Kořenov-Harrachov 400 m od domu/bytu.
Příjezdová komunikace k domu je asfaltová v zimě je dům dobře přístupný. Krásné místo jak na rekreaci, kola, pronájem, bydlení nebo kombinaci všeho dohromady.

Náklady na provoz bytu jsou: 2 543 Kč (voda, elektřina, poplatky SVJ, teplo).

Byt je možné financovat hypotékou, kterou Vám rychle vyřídíme. V případě zájmu o více informací k bytu a pro domluvení prohlídky, mě kontaktuje telefonicky či emailem.
Číslo zakázky: 059-NP06610
Město: Kořenov
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 47 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Nikol Kiššová

Kiššová Nikol


 
Tel. na makléře:
+420 604 442 422

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?