Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví, 84 m2, Hustopeče

5 180 000 czk / za nemovitost
sleva 600.000 Kč, včetně provize realitní kanceláři, právního a poprodejního servisu

Prodej bytu 3+1, 84,48 m2, Hustopeče

Prodej cihlového bytu 3+1 v osobním vlastnictví v malebných Hustopečích, situovaný v tiché části města na ulici Javorová. Jeho obrovským bonusem je, že se prodává včetně garáže (13,30 m2) umístěné přímo pod bytovým domem a přilehlé zahrádce za domem o výměře 79 m2, která nabízí nejen možnost zahradničení, ale i relaxace a odpočinku. Díky přítomnosti garáže a zahrádky je to ideální kompromis mezi pohodlím bydlení v rodinném domě a praktičností bytu. Nachází se ve druhém nadzemním podlaží bez výtahu a představuje ideální kombinaci klidného bydlení a snadné dostupnosti veškeré občanské vybavenosti. Celková plocha bytu je cca 84,48 m2 a podlahová plocha 55,42 m2.

Byt je v původním stavu, kompletně vyklizený a nově vymalovaný, čímž nabízí novým majitelům neomezené možnosti pro realizaci vlastních nápadů a představ. Dispozice bytu je dobře promyšlená. Po vstupu do bytu Vás přivítá předsíň, z které se dostanete do kuchyňského koutu a jednoho z pokojů orientovanými na východ, díky čemuž si budete moct vychutnávat příjemné ranní osvěžení slunečními paprsky. Naopak, další dva pokoje, z nichž jeden má balkon (3,8 m²) s výhledem na západ Vám umožní užívat si romantické západy slunce přímo z Vašeho domova, což přispívá k vytvoření jedinečné atmosféry. Koupelna je společná s toaletou a vybavená vanou. K bytu náleží ještě sklepní kóje (11,96 m²) se zavedenou elektřinou a oknem v suterénu. Může sloužit taky jako domácí dílna. Společná kolárna a kočárkárna v domě.

Hustopeče jsou městem s kompletní občanskou vybaveností, včetně škol, školek, nemocnice, restaurací, supermarketů, bank, úřadů, koupaliště i sportovišť. Díky své poloze nabízejí perfektní dostupnost na dálnici D2, což umožňuje rychlé spojení jak do Brna či Břeclavi, tak i k přírodním krásám Pálavy a Novomlýnských nádrží, které jsou vzdáleny pouhých dvacet minut jízdy.

Nabízíme Vám tuto vzácnou šanci získat byt, který nejen poskytuje útulné a prostorné bydlení, ale i možnost realizovat vlastní bytové sny a představy.

Bezproblémové financování hypotečním úvěrem.

Nechte se okouzlit atmosférou Hustopečí a kontaktujte nás pro více informací či prohlídku tohoto jedinečného domova.
Číslo zakázky: 077-NP06121
Město: Hustopeče
Ulice: Javorová
Dispozice: 3+1
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 84 m2
Zastavěná plocha: 485 m2
Plocha zahrady: 79 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ano
Telekomunikace: Internet
Topení: Lokální - plynové
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ano (4 m2)
Lodžie: Ne
Sklep: 12
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Michal Stehlík

Stehlík Michal


 
Tel. na makléře:
+420 733 679 940

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?