Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 89 m2, České Budějovice

5 800 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 2+kk, 89,24 m2, České Budějovice

Projekt Dubičný potok je již dokončen a momentálně prochází procesem kolaudace.
Máte možnost přijít si ho osobně prohlédnout, aniž byste museli předem domlouvat termín. V sobotu 4. května 2024 od 10:00 do 12:00 hodin je projekt otevřen veřejnosti.
Přichází neopakovatelná příležitost! Získávejte byt za exkluzivní cenu s 20% slevou! Buďte mezi prvními 15, kteří rezervují, a využijte této výhodné nabídky. Nečekejte, cena je již snížena o slevu!
Představuji Vám exkluzivní nabídku bytové jednotky (D.H.2.06) v rezidenci Dubičný Potok v Českých Budějovicích. Tento moderně řešený byt 2+kk o celkové výměře 89,24 m2 vás nadchne svým komfortem a unikátním životním stylem.
Dispozice: vstupní chodbou se dostaneme do otevřeného prostoru obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Navazuje ložnice, která je dobře prosvětlená lodžií lemující celou bytovou jednotku do písmene L. Plocha interiéru 58,56 m2 se rázem zvětšuje o venkovní prostor lodžie s výměrou 30,68 m2, kde si vytvoříte svou odpočinkovou zónu na čerstvém vzduchu s výhledem do zeleného prostředí.
Výhody rezidence: Rezidence Dubičný Potok nabízí široké spektrum vybavení pro pohodlný životní styl a aktivní volný čas. Na dosah ruky budete mít dětské hřiště, workout pro dospělé, grilovací zónu, hřiště na petang a mnoho dalšího. Atrium plné zeleně, vodní plocha s naučnou stezkou a přírodní hřiště pro děti vytvářejí ideální prostředí pro odpočinek a relaxaci.
Dopravní dostupnost a parkování: S výbornou dopravní dostupností bude váš každodenní život pohodlný. Zastávka MHD přímo před objektem vám umožní snadný přístup do centra města, kam se dostanete i na koloběžce za pouhých 5 minut. Pro vaše vozidlo bude k dispozici parkování v podzemním parkovišti s teplotou stabilní po celý rok. Parkovací stání není součást ceny, je potřeba zakoupit zvlášť.
Zelené a udržitelné prostředí: Veřejný prostor plný zeleně je navržený podle principů podporujících rostlinnou i živočišnou diverzitu městské krajiny. Své místo tu najdou plochy lučních rostlin, lokální dřeviny, stromy i keříky. Tvář této symbiózy budou tvořit zelené střechy, které kromě využití dešťové vody v čase horka budou bránit přehřívání vnitřních prostor bytů.
Obchodní jednotky: Přízemí rezidence nabídne množství obchodních jednotek, které poskytnou veškeré potřebné služby na dosah vašeho bydlení. V parteru budou umístěny např. drobné potraviny, kavárna a obchůdky.
Nabízený byt 2+kk s lodžií je jedinečnou příležitostí pro mladý pár i jednotlivce, kteří hledají komfortní bydlení v klidném a zeleném prostředí. Nechte se okouzlit touto nabídkou a staňte se součástí prestižní rezidence Dubičný Potok. Pro investory zajišťujeme následný pronájem, případně nadstandardní službu ve formě kompletní správy nemovitosti.
3D model a grafika jsou pouze ilustrativní a nemusí odpovídat skutečnosti.
Pro více informací a prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Číslo zakázky: 020-NP08022
Město: České Budějovice
Ulice: Vrbenská
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 6
Celková plocha: 89 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Skeletová
Stav objektu: Novostavba
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Bezbariérový: Ano
Garáž: Ne
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Ústřední - dálkové
Balkón: Ne
Lodžie: Ano (30.68 m2)
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Kateřina Chalupníková

Chalupníková Kateřina


 
Tel. na makléře:
+420 774 191 113

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?