Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 63 m2, České Budějovice

6 885 288 czk / za nemovitost

Prodej bytu 2+kk, 63 m2, České Budějovice

Využijte možnost navštívit naše vzorové byty každou první sobotu v měsíci počínaje měsícem únor 2024, a to vždy mezi 10,00 - 12,00 hodinou bez nutnosti se objednávat.
Stavební práce vrcholí a v tomto předkolaudačním čase přicházíme s exkluzivní a limitovanou slevovou akcí, díky které máte příležitost koupit úplně nové bydlení s 10% slevou (v inzerci již vidíte cenu o tuto slevu poníženou) určenou jen pro 10% bytů. Součástí této nabídky je byt s označením D.D.2.05 o celkové výměře 92,39 m2. V ceně bytu máte sklep o velikosti 1,8 m2 a obklady a dlažbu v koupelně v provedení nadstandard.
Navíc právě teď můžete využít šanci získat byt ve velikosti 3kk za cenu 2kk.
U vybraných bytů vám nabízíme možnost úpravy dispozic formou příčky bez navýšení ceny. Vše v naší režii. Touto úpravou si oddělíte spací prostor od obytné místnosti. Tím získáte celý pokoj pro vaše dítě a pro sebe si vytvoříte soukromí.
Neumíte si to představit? Připravili jsme pro vás upravený půdorys, ve kterém vidíte původní dispozici a dispozici po úpravě.
Hlavní předností tohoto nabízeného, atypicky tvarovaného bytu, je rohová lodžie s plochou 29,16 m2. Díky její velkorysé velikosti se užitná plocha bytu enormním způsobem rozšiřuje. A nejen to, získáváte prostor na relaxaci, rekreaci či zahradničení aniž byste museli litovat, že nemáte dům se zahradou. Přístup a výhled na lodžii máte třemi vchody. Před ložnicí se rozprostírá její širší část a zbytek lemuje obývací prostor s kuchyňským koutem po celé jejich délce. Koupelna s vanou a WC navazuje na prostornou chodbu.
Výměry jednotlivých místností najdete na přiloženém půdorysu.
Uvedená cena je včetně DPH a k bytu je potřeba koupit jedno parkovací místo.
Projekt nabízí spoustu benefitů. Dětské hřiště, workout pro dospělé, hřiště na petang, atrium plné zeleně, zelenou plochu se hřištěm, vodní plochu s naučnou stezkou, prostor pro venčení psů, ptačí budky, hmyzí domky, altán u vody i grilovací zónu pro rezidenty.
Výbornou dopravní dostupnost, kdy zastávka MHD je přímo před objektem, vzdálenost do centra kam i na koloběžce dojedete za 5 minut, parkoviště v podzemí poskytující nejen zaručené parkování, ale také komfort v podobě stabilní teploty, ať venku mrzne, prší nebo je horký den. Navíc se vám při vjezdu i výjezdu bude závora zvedat automaticky po přečtení vaší SPZ. Do všech vnějších vstupů do domu, k autům či kolům se dostanete pomocí karty, která odemkne elektronické zámky.
Díky umístění parkoviště v podzemí je zóna kolem domů bez dopravy a všudepřítomných aut.
Střechy domů jsou zelené a bezúdržbové. K tomu zvyšují tepelný komfort.
První nadzemní podlaží je řešeno jako zázemí pro rezidenty a je zde připraveno množství obchodních jednotek.
Veškeré možnosti financování vám zajistíme ve spolupráci s naším finančním oddělením.
3D model a grafika jsou pouze ilustrativní a nemusí odpovídat skutečnosti.
Číslo zakázky: 020-NP07357
Město: České Budějovice
Ulice: Vrbenská
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 6
Celková plocha: 63 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Skeletová
Stav objektu: Novostavba
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Bezbariérový: Ano
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - dálkové
Doprava: MHD
Balkón: Ne
Lodžie: Ano (29 m2)
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petra Puschnerová

Puschnerová Petra


 
Tel. na makléře:
+420 739 332 258

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?