Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví, 182 m2, Cala Rajada

245 000 eur / za nemovitost

Prodej bytu 3+1, 182 m2, Cala Rajada

Tento krásný byt se nachází v městě Cala Rajada, velmi blízko centra, nachází se v přízemí a vyniká velkou terasou o rozloze cca 100 m2, která nabízí mnoho možností relaxace. Dům má vybavenou kuchyň, obývací pokoj s jídelnou, dvě ložnice a dvě koupelny.
Dále pak má plynové ústřední topení, prádelna, vestavěné skříně, balkon a velká terasa, Relaxovat můžete ve dvou komunitních bazénech.

Nemovitost s nízkými náklady na údržbu se nachází jen 500m od pláže Son Moll a velmi blízko dalších nádherných pláží a zátok s křišťálově čistou vodou.

Investice do nemovitosti v Cala Rajada na Mallorce může být skvělou příležitostí, a zde je několik důvodů, proč je to dobré místo pro takovou investici:

Nádherná lokalita: Cala Rajada se nachází na východním pobřeží Mallorky a je známá svou nádhernou přírodní krásou. Pobřeží nabízí úchvatné výhledy na moře a krásné pláže, což přitahuje turisty z celého světa.

Rostoucí turistický průmysl: Mallorca jako celek je populární turistickou destinací a Cala Rajada není výjimkou. Stále více lidí vyhledává tuto oblast pro svou dovolenou, což znamená potenciálně stabilní tok turistů a poptávku po ubytování.

Zázemí a služby: Cala Rajada má rozvinutou infrastrukturu s množstvím restaurací, barů, obchodů a rekreačních zařízení. To znamená, že investoři budou mít snadný přístup k potřebným službám pro správu a údržbu nemovitosti.

Růst hodnoty nemovitosti: S rostoucím zájmem o tuto oblast a investicemi do infrastruktury má Cala Rajada potenciál zvýšit hodnotu nemovitostí v průběhu času. To může být zajímavé pro investory hledající dlouhodobý růst kapitálu.
Stálý zájem o nemovitosti na Mallorce: Mallorca je oblíbeným místem pro druhé domovy a investice v nemovitostech na ostrově jsou stále atraktivní pro lidi z různých částí světa.

Cala Rajada nabízí několik turistických lákadel a atrakcí, které mohou zaujmout návštěvníky.

Pláže: Cala Rajada má několik nádherných pláží, včetně pláže Son Moll, Cala Agulla a Cala Gat. Tyto pláže jsou ideální pro slunění, koupání a vodní sporty.

Capdepera: Toto historické město leží nedaleko Cala Rajada a je známé svým středověkým hradem z 13. století, který návštěvníkům nabízí panoramatické výhledy na okolní krajinu.

Sportovní aktivity: V okolí Cala Rajada je mnoho možností pro sportovní aktivity, včetně golfu na hřišti Capdepera Golf, potápění, plachtění a pěších túr v přírodní rezervaci Llevant.

Přírodní rezervace Llevant: Tato přírodní rezervace se nachází nedaleko Cala Rajada a nabízí nádhernou přírodu, stezky pro pěší a pozorování volně žijících zvířat.

Místní trhy: Městečko má tradiční trhy, kde můžete nakoupit místní produkty, řemesla a suvenýry.

Kostel svatého Antonína: Tento historický kostel se nachází v samém srdci Cala Rajada a stojí za návštěvu pro svou architekturu a atmosféru.
Mnoho dalšího nabízí toto městečko.
Neváhejte kontaktovat makléře nemovitosti pro více informací, i pro případné jiné nemovitosti v oblasti.
Číslo zakázky: 268-NP01945
Město: Cala Rajada
Ulice: Carrer de Sant Andreu
Dispozice: 3+1
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 182 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Miroslav Klepáček

Klepáček Miroslav


 
Tel. na makléře:
+420 739 609 040

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?