Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 64 m2, Beroun

6 900 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 2+kk, 64.7 m2, Beroun

Nabízíme k prodeji krásný byt umístěný v prestižní lokalitě, v podstatě uprostřed golfového hřiště v Berouně. Tento byt o velikosti 2 + kk je skvělým příkladem exkluzivního bydlení v kombinaci s krásným okolím a prostředím golfového hřiště.

Byt nabízí celkem 64.7m² podlahové plochy, která poskytuje dostatek prostoru k pohodlnému bydlení. Dispozičně zde najdete opravdu velmi prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, prakticky řešenou chodbu, ze které se vchází na samostatnou toaletu, do koupelny, obývacího pokoje a také ložnice. Ložnice má výstup na krásnou terasu, která je ukryta před pohledy většiny sousedů a nabízí tak unikátní soukromí. Vybavení nemovitosti zůstává na novém majiteli. Byt se nachází ve druhém nadzemním podlaží z celkem čtyřpatrové budovy.

Tato nemovitost je umístěna v naprosto exkluzivním prostředí, obklopena golfovým hřištěm a svým provedením splní i ta nejnáročnější očekávání. Zázemí golfového hřiště v dosahu pěší chůze od bytu, nabízí možnost posezení ve skvělé restauraci, nebo relax ve wellness.

Nemovitost je možné využít jak k trvalému bydlení tak například jako ubytování při hraní golfu. Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat.
Číslo zakázky: 262-NP00337
Město: Beroun
Ulice: Na Golfu
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 4
Celková plocha: 64 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: Ústřední - plynové
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Terasa: 16
Sklep: 2
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petr Šach

Šach Petr


 
Tel. na makléře:
+420 733 746 846

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?