Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 437 m2, Žarošice

990 000 czk / za nemovitost
včetně právního servisu a provize RK

Prodej pozemku pro bydlení, 437 m2, Žarošice

Kupní cena je včetně provize RK a právního servisu.
Doporučujeme zhlédnout video-prohlídku.

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi krásný stavební pozemek o celkové výměře 437 m2 v malebné obci Žarošice - Silničná.

Námi nabízený stavební pozemek si Vás na první pohled získá svojí světovou orientací na jiho-západ i krásným výhledem, díky čemuž se zde budete moci těšit ze slunečních paprsků po celý den a kochat se přitom výhledem do přírody.

Pozemek je situován na velmi klidném místě a je ideální pro výstavbu samostatně stojícího rodinného domu či chalupy s parkovacím stáním pro dva vozy přímo na Vaší parcele a přímo na takový dům či chalupu snů máme v případě Vašeho zájmu již vypracovanou projektovou dokumentaci s platným stavebním povolením.

Dopravní napojení nebo-li sjezd na pozemek je zamýšlen z obecní komunikace.
Přípojka plynu, vody i elektřiny se pak nachází přímo na samé hranici Vaší parcely.
V obci je plánováno přemístění elektrického vedení do země a při té příležitosti se bude dělat i nová úprava vozovky.

Část Žarošic - Silničná nedisponuje obecní kanalizací, ale i na to bylo při projektu myšleno a máme pro Vás k dispozici i platné rozhodnutí o povolení vlastní čističky odpadních vod.

Projektovou dokumentaci s platným stavebním povolením i platné rozhodnutí o povolení vlastní ČOV si můžete zakoupit za pouhých 150 000,-. K okamžité výstavbě nemovitosti Vám tak již nic nebrání a Vy si tak můžete velice brzy splnit svůj sen o bydlení.

V Silničné najdete klid i vysněnou pohodu a kompletní občanskou vybavenost Vám pak zajistí nedaleké Žarošice či okolní obce. V těsné dojezdové blízkosti totiž najdeme mateřskou i základní školu, obchody, restaurace, sportoviště i koupaliště s tobogánem a mnoho dalšího.

Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
Číslo zakázky: 268-NP01970
Město: Žarošice
Celková plocha: 437 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Voda: Dálkový vodovod
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jan Konečný

Konečný Jan


 
Tel. na makléře:
+420 601 170 370

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?