Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej pozemku, 895 m2, Pavlíkov

1 450 000 czk / za nemovitost

Prodej pozemku pro bydlení, 895 m2, Pavlíkov

Nabízíme k prodeji nezasíťovaný pozemek určený k výstavbě rodinného domu o výměře 895 m2. VIDEO: https://youtu.be/nJML0VfH0Ts

Parcela se nachází na okraji obce v lokalitě " Pod horou" na dohled od místní rozhledny. Pozemek je mírně svažitý, orientovaný k jihu, v územním planu je k určený k individuální výstavbě. Povoleny jsou samostatné rodinné domy vesnického typu s podkrovím.

Z inženýrských sítí vede kanalizace a vodovod v příjezdové ulici z obce, vzdálenost k spodní hranici pozemku je asi 130 m. Plyn v obci není a nebude, příjezd po obecní komunikaci.

Městys Pavlíkov je velmi dobře fungující obec s výbornou dopravní dostupností do okresního města Rakovník. Všechny autobusy, které pokračují "na Balkán" nebo až k řece Berounce musí projet tudy, takže o spojení není nouze. A nebo se to dá zvládnout za 11 minut autem, případně za 30 minut na kole po cyklostezce. Pražáci jsou vzhledem k prodloužení dálnice až do Krušovic na Zličíně za 50 minut a v budoucnu to bude ještě kratší.

Z dostupné občanské vybavenosti a místních atrakcí vyjmenujme alespoň školku, 1. stupeň základní školy, obecní knihovnu, kulturní dům s druhým největším sálem na okrese, hasiče, myslivce, muzeum motocyklů, sportovní areál s hřišti na fotbal, volejbal a fotbalgolf, rozhlednu na Senecké hoře a další. Prostě pořád se tady něco děje.

Volné ihned, prohlídky po dohodě.
Číslo zakázky: 023-NP07191
Město: Pavlíkov
Celková plocha: 895 m2
Typ nemovitosti: Pozemky
Druh pozemku: Stavební bydlení
Garáž: Ne
Doprava: Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Pošta
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Tomáš Jirkovský

Jirkovský Tomáš


 
Tel. na makléře:
+420 739 544 145

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?