Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 117 m2, Volárna

4 190 000 czk / za nemovitost
Cena včetně právních služeb a provize RK

Prodej rodinného domu, 117 m2, Volárna

Dovoluji si Vám nabídnout útulný rodinný dům v klidné okrajové části obce Volárna, nabízející skvělou příležitost pro pohodlné a klidné bydlení. Postaven v roce 1955 na rovinatém pozemku o rozloze 1064 m2, tento přízemní dům s dispozicí 3+1 (s prostornou, zatím nevyužitou půdou) o celkové užitné ploše 116 m2 je ideálním domovem pro rodinu či páry, kteří si cení klidného prostředí a soukromí.

Dům byl představitelem své doby, avšak s několika modernizacemi v průběhu let. Střecha byla přeložena v 90. letech, což přispívá k dlouhé životnosti domu. Dřevěná okna dodávají domu rustikální charakter, zatímco parketové podlahy přispívají k útulné atmosféře v interiéru.

Poloha tohoto domu je další velkou výhodou. Nachází se v blízkosti nájezdu na dálnici D11, což umožňuje snadnou a rychlou dostupnost do Prahy, Hradce Králové a Pardubic. Bezproblémové dopravní spojení i do Kolína, který je vzdálen pouhých 5 km. To znamená, že se můžete těšit na klidné venkovské prostředí a zároveň mít v dosahu veškeré městské vybavenosti.

Pokud hledáte útulný domov v blízkosti přírody a zároveň s dobrou dostupností do města, tento rodinný dům v obci Volárna je tou správnou volbou.

Pokud vás nabídka zaujala, nebo máte zájem o prohlídku nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat, pozemek Vám velmi rád ukáži.
Číslo zakázky: 059-NP07014
Město: Volárna
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 117 m2
Plocha pozemku: 1064 m2
Zastavěná plocha: 148 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: Ústřední - tuhá paliva
Doprava: Dálnice, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod, Studna
Odpad: Kanalizace
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Hynek Burda

Burda Hynek


 
Tel. na makléře:
+420 605 271 772

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?