Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 410 m2, Slavkov u Brna

14 990 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 410 m2, Slavkov u Brna

Toužíte po jedinečném a nádherně koncipovaném domě s vlastním wellness a okrasnou zahradou s jezírkem?
Toužíte po jedinečném a nadčasovém zpracování, materiálech, moderních technologiích v krásném domě s bohatým parkováním pro vaše vozy ?
Toužíte po jedinečném domě, který působí z ulice decentním dojmem, avšak vám, vaší rodině a přátelům nabídne nadstandardní komfort bydlení, relax a potěchu oka i duše?
Toužíte po jedinečném domě, který má zároveň skvělé náklady na provoz do 16.000,- měsíčně ?

Vítejte ve Slavkově u Brna na ulici Tyršova.

Tento luxusní rodinný dům o rozloze 413m² se nachází na pozemku o celkové ploše 834m² a je v rodinném vlastnictví od svého počátku. Díky tomu je dům pečlivě postaven, rekonstruován a modernizován, skvěle a funkčně rozšířen a s láskou opečováván.

Cihlový dům byl nejzásadněji modernizován a rozšířen v posledních letech. V roce 2003 nová fasáda se zateplením domu, nové plastová okna s venkovními roletami a nová střecha, včetně krovů a krytiny. 2009 byla provedena kompletní rekonstrukce přízemí, včetně nové elektro, vodo instalace a topeného systému. V roce 2014 byla provedena modernizace topného zdroje za kondenzační kotel s příslušenstvím a rekonstrukce patra domu. Od podlahového teplovodního topení Thieme, úpravy dispozice, včetně využití půdy pro mezonetové spojení s pokoji, stříkaná izolace střechy, nové střešní okna Velux s předokenními stínícími roletami na elektro i solární pohon s dálkovým ovládáním oken i rolet. V roce 2016 dům povznesla na opravdu luxusní bydlení přístavba prostorné garáže a wellness části s bazénem, saunou, krytou terasou s letní kuchyní a realizace okrasné zahrady se závlahou i koupacím jezírkem, které celé rodině nabízí jedinečný komfort, relax potěchu oka i duše se zachováním soukromí uvnitř domu i na nádherné zahradě.

Dispozice 5kk nabízí dostatek prostoru a soukromí pro každého člena i početné rodiny. V přízemí se nachází vstupní chodba, obývací pokoj s kuchyní (41,62m²), pokoj s výhledem do zahrady, prostorná koupelna s masážní vanou, toaletou i bidetem a hala pro vstup do zahrady, wellness, garáže nebo do sklepa. V patře domu jsou další tři velké a prostorné mezonetové pokoje s úložnými skříněmi, koupelna s toaletou a bidetem.

Pohodlné parkování pro 5 vozů na vlastním pozemku a garáž ocení všichni uživatelé. Pro náročnějšího milovníka aut nebo sběratele je zpracovaná studie, která nabízí možnost rozšíření v suterénu.

Tento jedinečný dům se nachází v klidné části města Slavkov u Brna, které je obklopeno krásnou přírodou a nabízí mnoho možností pro relax i aktivní odpočinek. Zároveň v blízkosti zámku Slavkov a centra města s veškerou občanskou vybaveností, včetně Golfového hřiště Austerlitz Golf Resort, koupaliště, tenisových kurtů a cyklostezek, které jsou třešničkou této nádherné lokality. Perfektní dostupnost na D1 (Brno - Vyškov) a E50 (Holubice - Uherské Hradiště).

Srdečně Vás zveme na prohlídky Vašeho nového domova, rezervujte si svůj čas.
Těšíme se na Vás :)
Číslo zakázky: 193-NP02146
Město: Slavkov u Brna
Ulice: Tyršova
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 410 m2
Plocha pozemku: 834 m2
Zastavěná plocha: 284 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Řadový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: C
Garáž: Ano
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Ústřední - plynové, podlahové
Doprava: Dálnice, Silnice, Autobus
Voda: Dálkový vodovod, Studna
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta, Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Zdeněk Štourač

Štourač Zdeněk


 
Tel. na makléře:
+420 733 679 958

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?