Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 150 m2, Řehlovice

3 350 000 czk / za nemovitost
včetně veškerých poplatků RK

Prodej rodinného domu, 150 m2, Řehlovice

Nabízíme Vám zděný, částečně podsklepený RD se sedlovou střechou z roku cca 1930, dispozičně řešený jako 4+1 s užitnou plochou 150 m2 v klidné lokalitě v obci Stadice. Dům je připraven k vlastní rekonstrukci, ve sklepě je kotelna, v přístavku prádelna, v přízemí domu se nachází kuchyň, obývací pokoj a 2 ložnice. Po schodech do podkroví projdete kolem koupelny a toalety, v podkroví je další ložnice a velmi prostorná půda, o kterou je dům možné případě rozšířit. Okna jsou původní dřevěná. Vytápění je zajištěno kotlem na tuhá paliva, ohřev vody el. bojlerem. Dům je napojen na obecní vodovod. Za domem se rozkládá zahrada o výměře 533 m2 a je z ní krásný výhled na přírodu Českého Středohoří. Veškerá občanská vybavenost v nedalekých Řehlovicích. Dům je možné využít k trvalému bydlení nebo jako rekreační nemovitost.
Stadice leží v údolí řeky Bíliny nedaleko Trmic a jsou součástí obce Řehlovice. V obci se nachází několik zajímavostí, pomník Přemysla Oráče, barokní kamenný most z konce 18 století, socha panny Marie z roku 1770, Královský pramen. Stadicemi prochází turistická trasa a cyklostezka.
Velmi dobrá dostupnost do Ústí nad Labem i Teplic.
Pokud budete mít zájem o více informací, neváhejte mě kontaktovat.
Rezervujte si termín prohlídky. V případě více vážných zájemců bude nemovitost rezervována s klientem, který podá nejvyšší nabídku.
Číslo zakázky: 024-NP05459
Město: Řehlovice
Počet nadzemních podlaží objektu: 1
Celková plocha: 150 m2
Plocha pozemku: 849 m2
Zastavěná plocha: 297 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Rohový
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jana Bázlerová

Bázlerová Jana


 
Tel. na makléře:
+420 739 500 524

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?