Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 230 m2, Praha 4 - Šeberov

19 500 000 czk / za nemovitost

Prodej rodinného domu, 230 m2, Praha

Nabídka ke koupi dvoupodlažního rodinného domu v Pražském Šeberově, dispozice je 5+1, + 2 terasy, + jeden balkón, celkem 230m2 podlahové plochy. Na každém patře je velká koupelna, ve kterých se vždy nachází jak vana (jedna z nich je rohová a masážní) tak i sprchový kout (jeden z nich je také masážní). V každé koupelně je i toaleta s bidetem. V dolní chodbě je ještě jedno samostatné WC. Na zahradě je oválný zapuštěný bazén, v rohu je dvojgaráž s přístavkem kůlnou/skladem/dílnou. Prostě sen každého kutila. Z garáže se vyjíždí přímo na silnici, odpadá tak další brána, která by se musela otvírat a cesta od brány ke garáži, která by zabírala prostor zahrady. Parcely mají dohromady 906 m2 Garáž stojí k bazénu v takové pozici, že úplně zamezuje výhledu z ulice k bazénu. Garáž má navíc sedlovou střechu s půdním úložným prostorem a v kůlně i garáži jsou na stěnách praktické odkládací regály.
Dům je už delší dobu neobývaný a proto je tam potřeba provést udržovací opravy. Především na přední straně domu je pod jižní terasou prasklina v omítce, která vznikla vniknutím vody z terasy a v zimě pak tato voda zamrznutím způsobila její defekt.
Dům samotný má v přízemí rozlehlou obývací místnost s funkčním krbem a vstupem na dolní terasu směřující na zahradu – tedy jižním směrem. Na ní navazuje kuchyně, která má také dostatek místa i pro velký rodinný jídelní stůl. Z kuchyně je zadní východ na severní pruh pozemku a k brance, kterou se dá projít ven do unikátního krajinného prostoru, bývalého mokřadu, který je rozlehlý a je zde zakázaná veškerá komerční výstavba, nemusíte se tak bát, že by vám za domem postavili další ulici, nebo obchodní centrum.
V přízemí, hned u vstupních dveří, je ještě hostinský pokoj/pracovna s vlastní koupelnou a WC.
Nahoře jsou tři místnosti, z jedné je vstup na horní terasu, přímo nad tou dolní, z druhé je vstup na menší balkon směřující na východ. Z poslední místnosti je výstup stropem na prostornou, pochozí půdu, která se přímo nabízí jako skladovací prostory.
Na zahradě jsou ovocné stromy – letní a zimní jabloně, slíva, broskvoň. Dále borůvky, jahody, ostružiny, maliny, různé bylinky a samozřejmě i okrasné kytky.
Dům je na konci slepé ulice = minimální provoz. O sousedech zde téměř nevíte, vzrostlé túje v několika řadách brání vizuálnímu kontaktu. Naleznete zde tak téměř dokonalé soukromí.
Sousedské vztahy jsou zde ale velmi dobré
Dům působí na první pohled jako každý druhý, ale možná jste v textu postřehli několik věcí, které z něj dělají výjimečnou nabídku. Mám na mysli například to, že zde najdete dokonalé soukromí, že je na konci slepé ulice, nebo velkou dvougaráž s přímým výjezdem na silnici, navíc s kůlnou, kde je spousta úložného prostoru. Nebo i to že z jedné strany koukáte do otevřeného prostoru kde se nachází naprosto unikátní původní příroda.
Zaujala-li vás tato nabídka, prosím pište nebo rovnou volejte. Rád se s vámi o této nabídce pobavím nebo domluvíme prohlídku.
Číslo zakázky: 205-NP07955
Město: Praha 4 - Šeberov
Ulice: Karfíkova
Počet nadzemních podlaží objektu: 2
Celková plocha: 230 m2
Plocha pozemku: 906 m2
Zastavěná plocha: 157 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Samostatný
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Energetická náročnost budovy: D
Bezbariérový: Ano
Garáž: Ano (40 m2)
Telekomunikace: Telefon, Internet
Topení: Lokální - plynové
Doprava: Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod, Studna
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ano (3 m2)
Lodžie: Ne
Terasa: 50
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Pavel Dvořák

Dvořák Pavel


 
Tel. na makléře:
+420 603 457 274

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?