Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 3+1 v družstevním vlastnictví, 90 m2, Praha 8 - Karlín

Cena na vyžádání v kanceláři | kontakty

Prodej bytu 3+1, 90 m2, Praha

Nabízíme k prodeji prostorný, světlý byt o velikosti 90 m2 s dispozicí 3+1 ve 2.NP nájemního domu. Byt nabízí tři prostorné pokoje o velikosti 32m2, 21m2 a 10,5m2. Kuchyň má 15m2 a je oddělená od ostatních pokojů, což zajišťuje klid a pohodlí při vaření. Byt má velkou výhodu ve své poloze - okna směřují jak do ulice, tak i do vnitrobloku, kde panuje klid a ticho. Pro příjemné trávení volného času můžete využít posezení venku na pavlači. Krásný výhled přímo na Karlínské náměstí plné zeleně, jehož dominantou je kostel svatého Cyrila a Metoděje, tak můžete mít každý den. Na chodbě vedle bytu je k dispozici uzamykatelná komora.
Představujeme vám tuto zajímavou nemovitost v jedné z nejžádanějších pražských čtvrtí. Pokud máte zájem bydlet v kousek od centra Prahy, Karlín je výborná volba. Díky své výhodné poloze je Karlín dobře dostupný městskou hromadnou dopravou. Je zde veškerá občanská vybavenost, mnoho restaurací, kaváren a obchodů. V blízkém okolí jsou školky, školy. Doslova před domem je krásný park a dětské hřiště . Ve vnitrobloku je po dohodě s družstvem možnost parkování.
Byt je v družstevním vlastnictví. Anuita je ve výši 1,26 miliónu. Hypotéku lze sjednat pokud je možnost ručit jinou nemovitostí. Rádi vám zajistíme financování, prostřednictvím našeho finančního specialisty.
Pokud vás byt zaujal, rádi vás přivítáme na osobní prohlídce.
Číslo zakázky: 020-NP08145
Město: Praha 8 - Karlín
Ulice: Sokolovská
Dispozice: 3+1
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 5
Celková plocha: 90 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Družstevní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Martin Duchek

Duchek Martin


 
Tel. na makléře:
+420 725 096 400

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?