Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 4+kk v osobním vlastnictví, 100 m2, Karlovy Vary

4 750 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 4+kk, 100 m2, Karlovy Vary

Výrazná sleva na byt ve skvělé lokalitě. Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme byt v Karlových Varech, čtvrti Vyhlídka o velikosti 3+1, dispozičně upraven na 4+KK.
Jedná se o lukrativní nemovitost umístěnou v udržovaném bytovém domě z roku 1892, jen několik metrů od historicky zamýšleného vstupu do lanovky na Tři kříže a stezky Jeana de Carro. Přes ulici, kde najdete i parkovací stání, se nachází krásný park a jedna ze zajímavostí Karlových Varů, socha kočky a dále i zakladatele města Karla IV. Je zde krásný výhled do údolí řeky Teplé. Jak na dlani máte před sebou výhled na historické lázeňské území a jeho dominanty jako je kostel Maří Magdalény, Mlýnská kolonáda, Grandhotel Pupp a hotel Imperiál. Prostě pohádka, o které neví kdejaký karlovarák. Vstup do lázeňských lesů je obrazně řečeno přímo z domu. Stačí jen vyrazit po značených stezkách na oblíbené vyhlídky Tři kříže, Goethovu vyhlídku a
mnohé další.

Součástí domu je i velmi udržovaný a hezký dvůr, který lze využívat jak na relaxaci a grilování, tak i sport jako ping-pong, badminton a další. Nabízená bytová jednotka je vytápěna vlastním plynovým kotlem s pravidelnou údržbou. Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží, respektive 2 patro. K bytu náleží velký suchý sklep a dvě komory v mezipatře. Jako výborný nápad se ukázalo vybudovat prádelnu v komoře v mezipodlaží, takže pračka nezabírá místo v koupelně. Samotný byt prošel renovací, změnou dispozice kuchyně a vznikl nový návštěvní pokoj. Velké pokoje s vyššími stropy dodávají bytu na majestátnosti. Hezké jsou zejména původní dřevěné dveře a zárubně, světlost místností a zejména ten výhled. Prostě tohle místo je TOP. Po stavebních úpravách Vám tu vznikl krásný prosluněný a vzdušný byt po anglickém majiteli, který se v rámci rekonstrukce snažil zachovat původní historické prvky bytu. Dům je sice bez výtahu, což u historických domů z let 1900 a starších je skutečnost. Výhodou je však celkově dobrý stav nejenom domu, ale i okolí. Doplním snad jen blízkost zastávky MHD, obchodu, restaurací, školy i školky, ale hlavně přírody v kontrastu dostupnosti historického centra Karlových Varů.

Obratem si můžete byt prohlédnout přes virtuální prohlídku a pokud Vás zaujme, doporučuji osobní prohlídku, při které Vám rád sdělím další informace.
V rámci RE/MAX je možné zajistit financování nebo si nechat zpracovat nabídku úvěru pro porovnání.
Skladba jednotky (celkem 100,36 m2 s odkazem na prohlášení vlastníka):
pokoj č. 1 18,87 m2
pokoj č. 2 12,14 m2
pokoj č. 3 26,64 m2 (nyní sloučen s kuchyňským koutem)
kuchyň 14,84 m2 (nyní samostatný pokoj)
předsíň 11,00 m2
koupelna 3,42 m2
WC 0,76 m2
2x komora (á 2,16m2) 4,32 m2 (podesta 3.mezipodlaží)
sklep (1.pp) 8,40 m2
Číslo zakázky: 270-NP00172
Město: Karlovy Vary
Ulice: Na Vyhlídce
Dispozice: 4+kk
Číslo podlaží v domě: 3
Počet nadzemních podlaží objektu: 5
Celková plocha: 100 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: F
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - plynové
Doprava: Silnice, MHD, Autobus
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Viktor Klein

Klein Viktor


 
Tel. na makléře:
+420 775 556 690

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?