Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 1+kk v osobním vlastnictví, 38 m2, České Budějovice

2 904 000 czk / za nemovitost

Prodej bytu 1+kk, 38 m2, České Budějovice

Právě teď máte šanci získat byt za jedinečnou cenu. Od 1. 4. 2024 spouštíme 20% předkolaudační slevu na prvních 15 zarezervovaných bytů (v inzerci již vidíte cenu o tuto slevu poníženou). Nenechte si tuto šanci ujít a zavolejte si o více informací k možnosti rezervace bytu s označením D.A.2.04 o celkové výměře 38,03 m2, u něhož sleva činí 726.000,- Kč!
Můžete se také přijít podívat osobně bez nutnosti objednání termínu. V sobotu dne 4. 5. 2024 od 10,00 do 12,00 hodin je projekt otevřen pro veřejnost. V rámci dne Otevřených dveří Vás seznámíme s prostředím celé etapy D se čtyřmi bytovými domy, navštívíme vzorové byty i byty se spacími kouty.
Byt se nachází v nově postaveném projektu Dubičný potok v Českých Budějovicích. Je to nový, moderní styl bydlení, který nabízí pro každého něco a navíc vytváří příjemné prostředí pro život nejen v bytě, ale i jeho okolí. Dětské hřiště, workout pro dospělé, hřiště na petang, atrium plné zeleně, zelenou plochu se hřištěm, vodní plochu s naučnou stezkou a přírodním hřištěm pro děti, prostor pro venčení psů, ptačí budky, hmyzí domky, altán u vody i grilovací zónu pro rezidenty.
Zeleň a příroda na dosah ruky nejsou však jedinými bonusy. Výborná dopravní dostupnost, kdy zastávka MHD je přímo před objektem, vzdálenost do centra kam na koloběžce dojedete za 5 minut, parkoviště v podzemí poskytující zaručené parkování a komfort. Navíc se vám při vjezdu i výjezdu bude závora zvedat automaticky po přečtení vaší SPZ. Do všech vnějších vstupů do domu, k autům či kolům se dostanete pomocí karty, která odemkne elektronické zámky.
Díky umístění parkoviště v podzemí je zóna kolem domů bez dopravy a všudepřítomných aut. Žádný asfaltový prostor, který by se v létě rozpaloval a ohříval okolí a v zimě vyžadoval odklízení sněhu. Místo toho je na střeše parkoviště vybudovaná zelená zahrada s automatickým zavlažováním.
A aby té zeleně a příjemného klima bylo dost, jsou i střechy domů zelené a bezúdržbové. K tomu zvyšují tepelný komfort.
První nadzemní podlaží je řešeno jako zázemí pro rezidenty a je zde připraveno množství obchodních jednotek. Káva a zákusek přímo v prostoru zeleného atria, ať už pro vás nebo vaši návštěvu, určitě zpříjemní den.
Máte pocit, že se vám to jen zdá? Nezdá, tohle je totiž Dubičný potok. Místo, kde se příjemně žije.
Nabízený byt D.A.2.04 je vhodný jako startovací pro mladé, na investici či pro samostatně žijícího člověka.
Koupelna s WC je vybavena sprchovým koutem. Možnost pohodlného venkovního posezení zajistí balkon o rozměru 5,75 m2.
Cena je včetně DPH a k bytu je potřeba koupit parkovací stání.
Objekt bude vytápěn přes teplárnu, která používá české uhlí a navíc ke konci příštího roku dojde k napojení na elektrárnu Temelín, ze které se bude z části odebírat zbytkové teplo.
3D model a grafika jsou pouze ilustrativní.
Číslo zakázky: 020-NP07361
Město: České Budějovice
Ulice: Vrbenská
Dispozice: 1+kk
Číslo podlaží v domě: 2
Počet nadzemních podlaží objektu: 6
Celková plocha: 38 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Skeletová
Stav objektu: Novostavba
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: B
Bezbariérový: Ano
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Topení: Ústřední - dálkové
Doprava: MHD
Balkón: Ano (5.75 m2)
Lodžie: Ne
Výtah: Ano

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Petra Puschnerová

Puschnerová Petra


 
Tel. na makléře:
+420 739 332 258

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?