Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví, 80 m2, Čelákovice

4 870 000 czk / za nemovitost
Cena včetně provize a právního servisu.

Prodej bytu 2+1, 80 m2, Čelákovice

Exkluzivně nabízíme prodej atraktivního zrekonstruovaného bytu 2+1 ve 2. patře třípatrového městského secesního domu v centru Čelákovic, jen pár kroků od náměstí. Přízemí domu je využito jako komerční prostory a v každém ze tří pater se nachází jeden byt. Právně je předmětem prodeje 1/4 domu včetně navazující zahrady. Této čtvrtině odpovídá prodávaný byt 2+1 o výměře cca 73 m2 ve 2. patře, dále sklep o výměře cca 7 m2, vyčleněná část zahrady o výměře cca 55 m2 a zděná kůlna o výměře cca 6 m2.
Byt s vysokými stropy a krásnými zrestaurovanými původními parketami prošel cca před 10 lety kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala úpravu dispozičního řešení vstupního prostoru, výměnu oken, renovaci parket, dveří a zárubní, kompletní rekonstrukci koupelny a kuchyňského koutu, nové ústřední topení s plynovým kotlem, kompletní výměna elektrických rozvodů.
Dispoziční řešení je patrné ze schematického půdorysu bytové jednotky ve fotodokumentaci. Velkou výhodou tohoto bytu je část zahrady o výměře cca 55 m2, vyčleněná k osobnímu užívání a ze zahrady přístupná zděná kůlna pro uložení nářadí, grilu, lehátek, jízdních kol atd. Na bytě neváznou žádné právní vady ani pohledávky. Nový majitel se bude stěhovat do domu s dobrými sousedskými vztahy.
Nemovitost se nachází ve skvělé lokalitě centra Čelákovic s plnou občanskou vybaveností a výbornou dostupností do Prahy.
Byt lze financovat hypotečním úvěrem se zástavou jiné nemovitosti, úvěrem ze stavebního spoření bez zástavy nebo vlastními prostředky. Pro bližší informace vám rád poskytne makléř nabídky, se kterým si zároveň můžete sjednat prohlídku.
Číslo zakázky: 059-NP06055
Město: Čelákovice
Ulice: Sedláčkova
Dispozice: 2+1
Číslo podlaží v domě: 3
Počet nadzemních podlaží objektu: 4
Celková plocha: 80 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Topení: Ústřední - plynové
Doprava: Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda: Dálkový vodovod
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Pošta, Supermarket, Kompletní síť obchodů a služeb
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Sklep: 7
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Jaroslav Slavotínek

Slavotínek Jaroslav


 
Tel. na makléře:
+420 603 392 335

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?