Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
RE/MAX-slavi-5-let

RE/MAX G8 Reality slaví 5 let!

Jsme nadšení, že můžeme slavit neuvěřitelných pět let úspěchů a růstu! V roce 2018 se spojila parta úžasných lidí a vytvořila skupinu G8 Reality, sjednocující kanceláře ze čtrnácti měst pod jednou hlavičkou. A co jsme od té doby dokázali, překonává naše nejdivočejší sny.

Hned v prvním roce jsme otevřeli nádhernou centrálu v pražském Karlíně. Vytvořili jsme zcela nové kreativní centrum pro naše makléře. A to byl jen začátek naší vzrušující cesty! Uspořádali jsme první vlastní Convention v Českých Budějovicích a položili tak základ nové společenské akce, která je postavena na vzdělávání, výměně zkušeností a osobním setkávání makléřů z různých koutů republiky. Od té doby jsme se vlastně nezastavili. Otevřeli jsme další pobočky, přivítali do týmu nové kolegy a nechali se inspirovat řadou špičkových hostů ze zahraniční… 

Jsme hrdí, když vidíme, jak se naše skupina stává synonymem pro profesionalitu a kvalitu realitních služeb. Tohoto úžasného milníku bychom chtěli využít k poděkování všem našim kolegům, kteří přispěli ke skvělému duchu a úspěchu skupiny RE/MAX G8 Reality. Bez vaší tvrdé práce, oddanosti a nasazení bychom toho nedosáhli.

Děkujeme také našim věrným klientům a zákazníkům, kteří nám svěřili své realitní potřeby. Vaše důvěra a spokojenost jsou pro nás motorem a posilují naše odhodlání nadále poskytovat ty nejlepší služby.

A konečně, díky všem přátelům a fanouškům skupiny G8 Reality! 

Podívejte se na video zde.

Chcete také rozjet kariéru?

Začátek podnikání nebyl nikdy snazší. S podporou, zázemím a mentoringem od zkušených kolegů se rychle zorientujete
Sdílejte článek svým přátelům
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Autor článku

Nejnovější články

O nás – aneb co je RE/MAX G8 Reality?

Přehrát video

Kategorie

Štítky

Zůstaňte s námi v kontaktu