Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej domu, 280 m2, Újezd

8 495 000 czk / za nemovitost
Včetně provize RK a kompletního právního servisu

Prodej rodinného domu, 280 m2, Újezd

Nabízíme k prodeji velkoryse pojatý rodinný dům nacházející se v malebné obci Újezd jen pár minut od Hořovic, kde je veškerá občanská vybavenost. Lokalita pomezí CHKO Brdy je přitom v dosahu pouhých půl hodiny cesty od Prahy po dálnici D5 směr Plzeň . Dům splňuje všechna kritéria, která by si člověk mohl přát: prostor, světlo, pohodlí, komfort, moderní technologie ( v domě je vysokorychlostní internet ZDARMA !!!). Dům se zahradou a bazénem se nachází na konci slepé ulice, což zajišťuje klidné a pohodové bydlení.

Dům má celkem pět pokojů (ložnic) , pracovnu, dvě koupelny, obytnou kuchyni s přímým vstupem na terasu a světlý, obývací pokoj s atmosférou prostoru, která Vás okamžitě nadchne. Dispozice 8+kk umožňuje i vícegenerační bydlení, a tak si každý člen rodiny může najít své soukromí.

Dům má dva vchody - hlavní vstup a vstup přes zázemí domu, kde je možné rozložit např. pingpongový stůl, uložit kola či si vybudovat dílnu. Za vstupem se nachází technická místnost (prádelna) s praktickým pultem (voda zavedena) pro domácí práce, pračkou, sušičkou a dřezem. Na tuto místnost navazuje pracovna, jen pár metrů od pohodlné obytné kuchyně, která se rychle naplní životem a stane se skutečným srdcem Vašeho nového domova. V tomto přízemním prostoru se nachází krb s teplovodním výměníkem napojeným na centrální rozvod topení. Komfort topení i jeho úspornost však zajišťuje hi-tech tepelné čerpadlo zn. Daikin, které je špičkou ve své třídě. Teplo Vašeho domova tak nebude nikdy ohroženo.

Prvnímu patru domu dominuje ohromný obývací pokoj s klimatizací a s lodžií, o velikosti 41 m2. Dále je na patře ložnice, koupelna a toaleta. Je zde také hlavní vchod do domu.

Druhé patro nabízí čtyři oddělené místnosti , kde si každý člen domácnosti může najít svoje soukromí a další koupelnu a toaletu.

Dům je postaven z cihel a má kamennou podezdívku v přízemí, což zajišťuje příjemné klima v létě a užitečné izolační vlastnosti v zimě. Plastová okna mají dvojsklo, což dále přispívá k tepelné izolaci domu. Kromě toho, byl pro dům zpracován projekt v rámci dotačního programu Nová zelená úsporám na zateplení fasády, který bude předán a převeden na nové majitele. Toto opatření dále sníží energetickou náročnost domu, která je již nyní díky jeho rozsahu velmi dobrá.

Projděte si celý dům prostřednictvím virtuální prohlídky. Odkaz na virtuální prohlídku je buď v náhledu nabídky a nebo ZDE: https://my.matterport.com/show/?m=CFoaqfn9Mgy

Pokud hledáte dům v této lokalitě , neměli byste tuto zajímavou nabídku přehlédnout.
Rádi vás uvítáme na prohlídce.
Číslo zakázky: 020-NP07012
Město: Újezd
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 280 m2
Plocha pozemku: 539 m2
Zastavěná plocha: 113 m2
Typ nemovitosti: Domy
Poloha domu: Rohový
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Energetická náročnost budovy: G
Garáž: Ne
Telekomunikace: Internet
Odpad: Jímka
Občanská vybavenost: Škola, Školka, Zdravotnické zařízení, Supermarket
Balkón: Ano
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Virtuální prohlídka

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Martin Duchek

Duchek Martin


 
Tel. na makléře:
+420 725 096 400

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?