Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Prodej bytu 2+kk v osobním vlastnictví, 103 m2, Brno

7 499 000 czk / za nemovitost
Cena je kompletní včetně právního servisu!

Prodej bytu 2+kk, 80 m2, Brno

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt 2+KK v osobním vlastnictví na ulici Bratislavská. Bytová jednotka o výměře 103 m2 se nachází v přízemí cihlového bytového domu.
Vstupními dveřmi vejdeme do předsíně 3,5 m2 s odkládacími prostory a vestavnou skříní. Odtud vcházíme do kuchyně, která pokračuje jídelním koutem a obývacím pokojem, celková výměra je 48m2.
Z obývacího pokoje vstupujeme do ložnice o velikosti 18,5m2 a druhými dveřmi do koupelny o výměře 8,5m2.
Všechna okna v bytě vedou do klidného vnitrobloku. Kuchyně, koupelna a předsíň mají dlažbu, ostatní místnosti plovoucí podlahu. Byt má centrální vysavač. Další velkou výhodou je systém centrálního klíče, kdy jedním klíčem otevřete všechny potřebné zámky včetně vjezdu na parkoviště.
Hlavní devizou tohoto bytu je jeho zázemí. I přesto, že je v centru Brna na rušné ulici, nabízí svým obyvatelům klidné bydlení. Je situován do vnitřního traktu okolních domů.
Má vlastní terasu o velikosti 24m2, na kterou vstupujete přímo z obývacího pokoje a zahrádku o výměře 180m2, která je společná se sousedním bytem. Do zahrady je možný i vjezd osobním autem. Nová fasáda domu je v plánu v průběhu roku 2021.
V blízkém okolí je veškerá občanská vybavenost. Pro rodiny s dětmi MŠ, základní škola, gymnázium i střední školy. Nedaleko je také dětská a vojenská nemocnice.
I kulturní život je velmi dobře zajištěn, v okolních ulicích je několik restaurací, knihovna, bazén, parky i divadlo. Rychlé spojení do centra města je možné tramvají, k nejbližší zastávce jsou to pouze 4 minuty chůze.
Zajištění hypotečního servisu s nejvýhodnější nabídkou na trhu dle individuálních potřeb klienta je samozřejmostí a zdarma. Zavolejte a objednejte se na prohlídku. Těšíme se na Vás!
Číslo zakázky: 268-NP01445
Město: Brno
Ulice: Bratislavská
Dispozice: 2+kk
Číslo podlaží v domě: 1
Počet nadzemních podlaží objektu: 3
Celková plocha: 103 m2
Typ nemovitosti: Byty
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Velmi dobrý
Vlastnictví: Osobní
Energetická náročnost budovy: E
Garáž: Ne
Odpad: Kanalizace
Plyn: Plynovod
Balkón: Ne
Lodžie: Ne
Výtah: Ne

Mám zájem o nemovitost

Tuto nemovitost vám rád(a) představí

Ondřej Franc

Franc Ondřej


 
Tel. na makléře:
+420 724 689 510

Potřebujete poradit / máte zájem o prohlídku?